Sala nu este un hobby pentru tine, de aceea te-ai plictisit.
Probabil ca te atrag muschiuletii si laudarosenia cu ei, dar nu ai chef de munca, de aceea nu faci sala cu placere pe termen lung si nici nu o poti numi pasiune (hobby).
Inca ceva: cand nu ai habar de engleza, foloseste limba romana, mai ales cand scrii pe forumuri romanesti, ca-i jenant sa nu fii capabil sa scrii corect, macar intr-o limba.
Hooby- nu exista in limba engleza si nici in lb. romana.
Foloseste cuvantul "pasiune" ca acesta este cuvantul corect in lb.romana!
Si eu am fost mare fan seriale, m-am reapucat insa dar am avut pauza cam de 1-2 ani, pai da trebuie sa mai schimbi aerul, tu,bine daca vrei sa zici adica pui pe primul plan banii pentru calatorii? eu sunt genul de om care nu prea e cu "calatoriile" mai mult diverse hobby-uri sport,seriale, dar imi place rutina asta, nu vreau s-o schimb, nu stiu de ce se zice ca "rutina omoara" depinde de la om la om, mie imi place asa si dupa job ca urmeaza sa ma bag pe ceva pe bani frumosi, tot asa o sa fac sala + seriale, filme, o terasa ceva, and enough si daca as avea 10000lei pe luna tot aceeasi rutina as avea, mai fac si cate-o chestie noua mai rar si atat.
Și eu prefer să mă învârt pe lângă casă, decât să "descopăr".
De rutină se tem cei limitați intelectual, care se simt singuri atunci când sunt doar ei, cu pauza de gânduri pe care o manifestă. Au nevoie de imagini noi, ca să le capteze atenția. Altfel încep să reflecte la stadiul neavansat în care se află viața lor, și îi mănâncă depresia.
Cânt la chitară și pian de 5 ani, creez conținut audio-video de 12 ani, deocamdată am doar 26 de ani împliniți deci revino cu întrebarea peste 20 de ani și vedem.
Nu stiu daca a ingriji catei, pisici si alte animalute este o pasiune dar fac asta de peste 20 de ani si nu ma plictiseste deloc. In rest cant la pian si la dulcimer dar uneori nu le ating 2-3 luni si apoi cand am chef cant si cateva ore zilnic. Brodez, crosetez si fac goblenuri dar si asta uneori abandonez cateva saptamani si apoi ma apuc din nou.
Eu fac sport de 7 ani și nu m-am plictisit, îl practic zilnic și nu iau niciodată pauză. Un alt hobby ar fi kickboxing-ul, il practic de 4 ani și merg des la antrenamente, iar cel mai veritabil hobby ar fi pasiunea pentru istorie, de care nu m-am saturat niciodată, cumpăr cărți, mă uit la documentare și colecționez obiecte, ținute etc.