Pai am doi pishuoi unu e Puf e micut cu mult puf si f dragalas si celalalt e Milk, i-am dat numele asta pentru ca cand era mic era alb alb ca laptele dar acum e trei in unu ca are urechile blondute si suvite de portocaliu pe coada :X:X...:*
Buna, am un catel yorkshire terrier si se cheama scooby,un catel shitzu si se cheama pufy,o catelusa canish si se cheama lushka, un catel ciobanesc carpatin si se cheama sasha, o catelusa teckel pe nume maya si in final 2 purceluse de guineea si se numesc sysy si fyfy crede-ma ca fiecare in felul lor sunt foarte adorabili, jucausi, frumosi si foarte iubitori.
Am un bichon pe care il ador si il cheama Fido
mai am un papagal karuia din pacate nu ii dau asa mare atentie datorita faptului ca ma joc mai tot timpul ca fido
la bunikamea acasa mai am o pisicuta Fiona
iar asa.prin curte mai am niste catei dar cu care nu ma joc pentru ca sunt mari.. sunt doi caini de lup.si unul nu stiu de care
Dar cel mai apropiata sunt de catelusul meu pe care il adoooooooooooooooooooooooooooooooooooooor:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X
fundita?:*
Am o catelusa.O cheama Maya. [ii spun Maytza]
Am mai avut un pittbul [cred ca asa se scrie] il chema whiskey
Am un catel roscat pe care il cheama La Roux ca pe trupa aia ...pentru ca vocalista e roscata...si unu negru pe care il cheama Naruto)(asa ia pus tata numele nu ma intreba de ce)mai am o pisica pe care o cheama Cleopatra. Sper ca ti-am fost de ajutor!
2 zebre australiene...[sunt pasari...sa nu crezi ca sunt chiar zebre]///pe care le cheama PaKoo si PuKaa
Eu am un catel si l-am primit ieri, este cocker spaniel si o cheama Kira. Mai am un hamster pitic pe nume Shobo, si cinci pesti guppy.
Trebuie sa-mi vina o piscutza birmeneza pufoasa pe 17 sau 20 mai asa ca eu vreau sa ii pun numele shanell
Am un caine pe nume : leo
un papagal : aki:X
si pesti[lor nu le-am dat nume ca`s prea multi si de aceeasi rasa.:X]
Am cea mai frumoasa catelusa din intreaga lume :X. O cheam Happy, este caniche pitic alb. Este o bucurie in casa! Cel mai important lucru din viata mea, fericirea mea! Un animal este cel mai minunat lucru in viata oricarui om!