| onename a întrebat:

Aveti vreunul 2 papagali? Daca da, cum este? Am avut un papagal si mi-a murit. Avea 10 ani, Acum vrem altul. Eu si fratele meu am vrea doi dar mama noastra zice ca asa ei doi ar fi in lumea lor si nu prea i-am putea obisnui cu noi [dresa]. Ce parere aveti?

7 răspunsuri:
| ioana100 a răspuns:

Eu am o pereche de perusiwinking
sunt foarte usor de ingrijit,mama ta are intr-un fel dreptate dar mai bine sa aiba o pereche ca sa nu fie singur, nimic nu inlocuieste locul "colegului" de joaca, nici o oglinda sau o persoana.In rest nu stiu despre ce sa-ti spun, da-mi id-ul tau prin mesaj si vorbim mai multe pe mesenger, iti v-oi raspunde cu placere la orice intrebarewinking

| LoveDee03 a răspuns:

Da am avut multi papagali,sunt foarte sensibili papagali,daca nu ai grija de ei la cea mai mica boala pot muri,ciripesc toata ziua,doi ar fi frumos dar o sa stea numai ei impreuna si nu o sa te mai bage in seama, eu zic sa cumperi unul acum si sa se obisnuiasca cu tine, si dupa ce il dresezi foarte bine apoi il poti lua si pe al2-lea,de preferat ia intai mascul deoarece sunt putin mai inteligeti si mai sociabili,ia de la crescator specializat deoarece acolo sunt foarte sociabil,inteligenti si obisnuiti cu oamenii,costa si mai putin,si sunt diferite tipuri de papagali de unde poti alege,sa revenim,ia un papagal si dupa ce il dresezi foarte bine il poti lua si pe celalalt deoarece celalalt vazand ca primul papagal te asculta, vine la tine, etc cel deal 2 lea papagal se va lua dupa primul, succes!

| NoNameJunior a răspuns:

Da,eu am avut şi am alţii acum.
da, mama ta are dreptate. uite ce trebuie să faci:
ia mai întâi masculul.la câteva luni după(asigură-te că masculul s-a obişnuit cu tine), ia fetiţa.si apoi, îi laşi să se împrietenească.ai grijă ca ei să fie pui! amândoi! de exemplu:dacă masculul e mai mare şi fetiţa mai mică, nu se vor înţelege deloc!(îţi spun din propria experienţă). succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu sal ierte, imi pare rau!sad

| Robin001 a răspuns:

Eu am alta parere.am si eu 2 papagali si nu este deloc asa, sunt foarte atasati de mine, cred a este mai bine sa fie 2 pentru ca se vor acomoda mult mai repedehappy

| BogdanB9 a răspuns:

Eu am avut 2 papagali...si ciripeau si cantau non-stop!
Noaptea ii acopeream cu ceva ca altfel cantau(uneori) si noapteawinking
Oricum...2 papagali sunt mult mai SOOPER decat 1 happy

| alexe1 a răspuns:

Am avut si eu doi papagali paco si coco dar i-am uitat afara si mi-au murit de ce uni papagali se pot dresa foarte greu de ce nu putem sa ii obisnuim cu noi? deoarece ei nu suporta sa stea singuri daca aveai un papagal a murit de singuratate daca aveai doi nu puteau sa se supoarte sau se bateau de la mancare sau nu le placea mancarea ce leo dadeai tu!