anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi, cand am vrut sa-i dau mancare, motanelul meu nu era.Si azi-dimineata am lasat poarta deschisa pentru ca nu o puteam inchide din cauza zapezii.Credeti ca a fugit?crying(((Of... sper ca nu!crying(((( Era atat de cuminte!crying(((Nu vreau sa se piarda!crying(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((...

6 răspunsuri:
| Roby67 a răspuns:

Nu te speria, pisicile pot sa "dispara" si 2-3 saptamini, dupa care se intorc acasa de parca nu s-a intimplat nimic. Nu-ti fa griji!

| Zuzaaa a răspuns:

Daca nu e invatat probabil ca nu se va mai intoarce inapoi. sau poate cine stieconfused ca si eu am avut un caine care tot iesea si mi-a fost frica sa nu il pierd ( iesea pe strada) si prima oara mi-a fost ff frica...si mai ales cand stiam ca na sunt oamnei, masini si alte chestii care, iti dai tu seama straight face. e si pana la urma sumpu` meu catel s-a intorswinking love struck love struck il iubesc! a murit saraq crying broken heart :X :X :X:X:X :X broken heart(( crying crying(

| UndercoverGirl_1581 a răspuns:

Probabil nu'i placea mancarea ce i-o dadeaihee hee Oricum pisicile se pot pierde si fara poarta deschisa, ele sar, se strecoara... putea sa se piarda pe oriunde... ce sa-ti spun, asteapta sa vezi daca apare, la un moment dat trebuie sa apara cand i se face fomicahappy daca nu aparesad inseamna ca a disparut, anunta-ma si pe minebig grinwinking

| mrsolo a răspuns:

Daca zici ca ai lasat usa deschisa si nu l-ai mai gasit e clar ca a fugit happy asta daca nu l-ai cautat peste tot!

Răspuns utilizator avertizat
| alexutzzzzzzzza a răspuns:

Hey stai linistita! Nu te gandi la ce este mai rau. Probabil motanelu' tau avea nevoie de putina liniste si s-a pitit intr-un colt in casa unde sa nu poata fi gasit.thinking Daca a iesit pe poarta in mod sigur se va intoarce inapoi sau un vecin il va gasi si ti-l va inapoia.Anunta-ma cand l-ai gasit!:*:*:*