anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi dimineata,catelusa mea(gasita, 3-4 luni, 4 kilograme,nevaccinata inca)a vomitat cea mai adorabila incolaceala de oxiuri,presupun ca viermi rotunzi, asemanatori cu niste spaghete de vreo 10-15 cm,care se miscau in toata splendoarea lor.M-am dus la pet shop cat am putut de repede,ca la veterinar e inchis acum cu sarbatorile,si mi-a dat o pastila din care mi-a zis sa-i administrez o jumatate acum, o jumatate peste o saptamana.Asa ca am venit acasa,i-am dat jumatate de pastiluta si-am asteptat pana seara, cand i-am pus mana pe burtica si-am simtit ceva care se plimba prin ea.

Ce pot eu sa-i fac catelusei ca sa scape mai repede de limbricii astia?

6 răspunsuri:
| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Poti sa-i dai sa bea zer, ceea ce ramane dupa ce se face Branza. II scoate, si apropos sa te feresti de viermi si sa te speli bineeeee.

| LiviuuuXD a răspuns:

O operatie interna cum a spus Andrei_Stan_1989. Daca o mai lasi mult o sa moara. Ori ii faci operatia ori iti moare catelusa.

| LiviuuuXD a răspuns:

Eu cred ca a mancat ceva ce nu trebuia.

| gggggggggggg a răspuns:

E normal sa faca asa, si catelul meu fix asa a patit, cand sunt mici au paraziti iar pastila aia isi va face efectul cand o sa faca treaba mare o sa vezi ca iessi viermisorii, si inca un sfat daca e nevacinata nu o scoate pre mult afara poate lua usor microbi

| AndreiStan099 a răspuns:

Poti sai duci la operatie interna la un doctor chirurg si nu glumesc poate fi o situatie grava am un caine lup de 15 ani*eu am 13*si a intrat o capusa in el si l-am dus la operatii si la operat

| margelutza a răspuns:

Sa iti duci catelusa la un veterinar non-stop ( http://www.cutu-cutu.ro/content/cabinete-veterinare-deschise-nonstop ) si sa afli de unde are viermisorii, ca sa nu se repete incidentul. Sper sa se faca bine! :*