| FlaviuselFlaviusel a întrebat:

Bai, deci. cainele meu are 5 luni si nu vrea sa mearga la plimbare de loc... iese un pic din curte, merge cateva minute pe strada iar apoi se opreste si se intoarce acasa.Dar daca il iau cu masina si il duc undeva departe de casa, intr-un parc sau ceva, nu are nicio treaba thinking

Stiti cumva de ce nu vrea sa plece de pe strada unde se afla casa mea si cum se poate rezolva? xD

Răspuns Câştigător
| IuliiChiştooc a răspuns:

E mic.Probabil are timp sa se acomodeze.Inca e foarte micut, deci trebuie sa ai rabdare cu el.Ia-l in lesa, si ia-l usurel.Plimbati-va impreuna, pana unde vrea el. Lasa-l sa se acomodeze.happy

3 răspunsuri:
| Pendek a răspuns:

Îi simte pe vecini vor să-ți facă rău ție și câinelui, de aia se simte bine în parc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este un simplu pui momentan şi nu este obişnuit, acomodat cu locurile.
Asta se rezolvă de la sine, cumpără-i o lesă dacă nu ai una încă şi scoate-l cel puţin zilnic la plimbare, după maxim o lună se va obişnui şi va ieşi şi singur.

| Papusika27 a răspuns:

Daca stai la casa, la tara ( ca mine si cainele meu ) este destul de greu cu acomodatul. Pentru ca u si vecini caini, intotdeauna adultul este superior puiului asa ca, plimbat putin cate putin cu el in brate ( daca poti sa-l tii bine-inteles) i-ai o lesa si tine-l langa picior. Pe la un an o sa fie si el in randul adultilor si o sa fie mai curajos.LA inceput si eu m-am plimbat cu ainele in brate, apoi in lesa langa picior, iar acum nu-l mai scot in lesa. Este mai curajos, si are zeci de prieteni pe aici.