Bunica la tara are 3 pisici, nici gind sa doarma prin casa ca iesind iarna de la caldura afara in frig fac guturai, Pisicile fac miscare deoarece rar le pica mincare gatita pentru lacomul lor bot. Pisica a batrina are cam 12 ani doar ea capata lapte si mincare ca este considerata pensionara. Este normal sa aiba nasul cald daca in casa sunt 30C si mai face si ceva sport. Recomandat este sa il scoti macar la 2 zile din casa sa il pui sa urce in pom (dar mai mic sa il poti da jos) sa intilneasca si alte pisici sa sociabilizeze si sa mai aiba cu cine schimba si el o vorba(mieunit)
Am uitat sa ii pui zgarda la git contra puricilor sau o picatura pe cefa parca frontline nu sunt sigura si de chestia cu scosul din casa chiar nu am glumit
Ia uite ce am patit. Discutau fetele de niste sampoane si chiar asa am patit cu amaritul ala de pisic a venit tata de pe santier abia il scosese din falcile ciinilor si nu a vrut sa se mai dea plecat,
Roxana sa nu zici ca folosesti samponul cu mult mentol ca nu este a buna,Eu am avut un motan care dormea toata ziua si citind pe forum zic folosesc samponul cu mult mentol ca cica scoala si mortii, Da de unde traznea motanul a mentol si dormea cu sforaituri. Leacul lui a fost urmatorul am dus motanul la bunicu la tara sa ajute pisicile locale ca tabarisera soaricii si nu ii mai razbeau, Cind a vazut motanul primul soarice sa lesine apoi a tabarit pe ei ca de "ce se naste,,,,' inca mai pastreaza mirosul de mentol in blana si nici picior de soarice in ograda din contra toate pisicile sunt in limba dupa el.O sa zici ce soi de motan era Re pute sant baltat alb cu negru
Acelasi lucru li se intampl si pisicilor mei ... stai linistita nu are nimic :*
miasdbnqwyiudnwqiygu întreabă: