| amdr001 a întrebat:

Beagle sau Husky? big grin stau intr-un apartament mare cu gradina happy

Răspuns Câştigător
| Aniisoara a răspuns:

Daca vrei mai multe informatii despre husky:
-pai sunt caini foarte activi
-sunt caini de tras sanii
-provin din zone cu zapada si in care temperaturile nu depasesc mai mult de 4 grad C
-au o blana stufoasa ce le da un aspect frumos
-blana ii apara de gerul
-trebuie periati mai mereu ca altfel le curge blana de pe ei laughing
-trebuie periata ca sa nu se incalceasca blana
-le place apa...
-sunt foarte activi(ei trebuie sa alerge sa faca cv toata ziua...)
-pot face boli ale oaselor cum am mai spus din cauza lipsei miscarii
-sunt cam greu de dresat (datorita faptului ca sunt cam independenti)
-nu prea latra ei mai mult urla
-unii spun ca sunt inruditi cu lupii(eu nu prea cred asta...)
-stiu ca pot muri de diabet... stiu ca suna ciudat da e adevarat
-daca ai spatiu sa le oferi merita sa iti iei unul sunt o companie foarte buna, sunt inteligenti adica inteleg...dar daca nu ai spatiu sa le oferi mai bine ia unul mai mic decat sa chinui sarmanu catel
-trebuie sa ai timp sa te joci mereu cu ei au o gramada de energie(poti sa ii scoti in curte noaptea si daca ai un laser sa ii pui sa alerge dupa lumina ca isi mai consuma din energie...)
-pai ce sa iti mai zic aspectul fizic cred ca il stii
-culorile pot fi ....maro,negru,gri
-pot avea boli nu stiu cum se numeste ...adica un ochi maro si unu albastru
-culoarea va incepe sa apara in luna a 3a. se va definitiva pana in luna a 8a. o sa aiba variatii si de caprui si de negru, se poate sa observi pete pe iris, dar nu dispera, e modul normal de a isi deschide culoarea
-sunt siberian husky este un pic mai mic si malamut de alaska care sunt mai solizi si un pic mai voinici ca si siberieni.
asta e cam tot ce stiu daca imi mai amintesc iti mai spun succes in alegerea catelului

4 răspunsuri:
| Aniisoara a răspuns:

Pai eu as alege un hsuky desi sunt mai greu de intretinut datorita balnei lor care trebuie periat in fiecare saptamana, beagle sunt ff frumosi si jucausi la fel ca un husky si sunt foarte docili si mai usor de dresat fata de husky care sunt incapatanati si fac numai prostioare.Sunt foarte frumosi. E personal mi-as lua un husky sunt foarte hazlii dar si pretentiosi au nevoie de frig si mult spatiu pentru a nu face boli ale oaselor.Acum ingrijire trebuie sa acorji oracarui caine... spalat, periat, scos afara, mancare, joaca.Dar acum depinde si de parintii tai in special mama sa nu zica ca lasa blana husky ...Mult succes! big grin

| Aniisoara a răspuns:

Scuze pentru greselile gramaticale

| tenshi261 a răspuns:

Husky pentru ca are ochii albastri si asta il face mai frumos
funda?>

| amdr001 explică:

Tenishi261, astept raspunsuri mai definite adica cu argumentari, nu doar cum arata oricum si eu de ochii husky-lor m-am indragostit :X adica vreau sa stiu mai mult despre ce cred altii cum a scris Aniisoara big grin mai astept raspunsuri