Buna,am si eu un bichon maltez tot de 6 luni dar ii dau numai mancare de la Roial canin sunt super bune pentru ei. Eu ii dau bobote si dimineata cate o lingura de pateu tot de la royal...
Buna. Pedigree nu este bun, parerea mea. Cumpara Josera Family pentru juniori. Evita puiul in boabe. Nu carne de pui, nu oase de pui.
Exceptie : O data pe saptamana poti sa ii dai 100 de grame de ficat de pui fiert amestecat cu bobite.
Evita mancarea gatita pentru noi, este condimentata iar lor le poate face rau.
Poti sa ii dai legume fierte pisate ( fara pic de sare ) amestecate cu bobite.
PS : orice ii dai extra, amesteca cu bobite caci altfel risti sa devina pretentios si sa nu mai mance bobitele.
Te contrazic. Bichonii nu sunt grasuti ci din contra, au o "silueta de invidiat ", greutatea maxima este de 2 kg maxim 3.
Si eu am bichon maltez are 7 luni si ii dau oase de pui dar nu cele groase a si sa nu uit bichonu maltez asa trebuie sa fie grasut
Dumnezeule. Cum sa ii dai oase de pui? Te'ai "laudat" vreodata veterinarului tau ce papa catelul tau? Peste tot scrie ca nu sunt bune oasele de pui, tu din contra, ii dai. Treaba ta, faci cum vrei, insa... ai grija de micut, ca e pacat. Inca ceva, cum am mai spus, bichonul maltese nu asa trebuie sa fie grasut cum spui tu, documenteaza'te si apoi discutam. PS : Cu aceasta rasa ma ocup si ii cunosc foarte bine.
Sanda_Alexia_1994 întreabă:
Zellen întreabă:
anonim_4396 întreabă: