Stiu cum e. Si mie imi plac animalele si vara mi-am petrecuto la tara si fi fericit ca ai catelusa, eu nu am voie sa tin animale iar pe cele din Romania le vad in fiecare zi dar nu e acelasi lucru ca atunci cand le ti in brate si te joci cu ele. Sa revenim la problema ta...te cred ca iti doresti mult capra dar nu abandona catelusa. Animalele in general cainii se ataseaza tare de stapan si schimbarea lui le destabilizeaza [asta ar trebui sa stii si tu daca iti plac animalele] cu atat mai mult daca sunt luate de pe strada. Incearca sa il convingi pe tatal tau sa te lase cu amandoua...altceva nu stiu ce sa iti spun.
PS: chiar e frumos. Mai ales atunci cand se uita cu ochii mari la tine si parca iti spune sa nu pleci de langa ea:-p.
Pai eu zic sa pastrezi catelusa si in weekend cand mergi la tara vorbesti cu propietarul caprei sa te lase sa ai grija de ea in weekend-uri...sau poti sa cauti pe cineva care poate sa adopte si este o persoana buna(iubitoare de animale)pentru catelusa(ar fi bine sa fie tot cineva din rudele tale sa iti fie usor sa o vizitezi)si sa poti pastra capra.Eu am avut de ales dintre un catel si broscute testoase si am reusit sa il dau spre adoptie unchiului meu care are f mare grija de el. Sper sa-ti fie de folos.Succes!
Parerea mea e ca mai bine ti catelusa, deja ai luat-o si o cunosti si dupa cum ai spus, de iti e draga, capra are deja stapan, dar asta numai daca gasesti un stapan pentru catelusa, atunci iti iei capra, daca nu mai bine renunti la capra, pentru ca deja ai catelusa si nu poti sa o abandonezi
Bună!
Păii... poți să îi spui tatălui tău să îți ia cățelul, iar capra, cu altă ocazie Cam grea decizie. îți urez succes !
Sincer cu ce te putem ajuta noi? cum te gandesti sa intretii o capra in bloc? sincer e doar alegerea ta
Ane758 întreabă: