| dyenutzzaiupyy a întrebat:

Buena! Va rog sa imi raspundeti rapid la intrebare pentru ca sunt foarte foarte ingrijorata. Am o catelusa shih tzu de 7 saptamani si azi i-am facut o poza cu aparatul de fotografiat dar cu blit. Imediat dupa ce i-am facut cu blit si-a intors ochisorii intr-o parte find destul de jenata de lumina puternica. Credeti ca a patit ceva la ochisori? Va rog stiu ca sunt cam dramatica dar o iubesc foarte mult si nu vreau sa I se intample ceva rau. Va rog vreau sfaturi urgente pentru un ingeras de catelusa. Dau funda. Pup! P.s. vreau si niste nume dragute pentru ea ca nu stiu ce nume sa ii pun! Pa! Pup!

8 răspunsuri:
| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Asa i-au ramas ochi? daca e pe-asa trebuie sa mergi neaparat la medic, nu stiu ce parere aveti voi despre animalele de companie dar cu siguranta nu sunt jucariile voastre, cel mai potrivit nume ar fi Itzu sau Tzu-tzu

| dyenutzzaiupyy explică (pentru SpitalulDeGlumeti):

Adica ce vrei sa spui?

| SpitalulDeGlumeti a răspuns (pentru dyenutzzaiupyy):

Daca i-au ramas ochii intr-o parte

| dyenutzzaiupyy explică (pentru SpitalulDeGlumeti):

Nu.doar ca a fost deranjata de lumina.

| SpitalulDeGlumeti a răspuns (pentru dyenutzzaiupyy):

altadata sa nu ai faci asa ceva

| Riko_Richardo_1982 a răspuns:

Du-te la un veterinar, muffin!

| alex9911896 a răspuns:

Nu sunt 100% sigur dar duo la veterinar el iti va zoce mai multe nu vreau sa iti zic ceva gresit. bafta

| Robbert_George_1995 a răspuns:

Nu are nimic la ochi, are ochiul mai puternic ca omul dar oricărui suflet căruia i-ai face poză cu blitz, normal că pe moment ar luao razna.
Nume: puffy, cora, lilith, kara, maya, hally, goda, tara, hera, mipsy.