anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bun, am si eu un Brac German, femela, de 2 luni, de vanatoare, si, are 5 kg, insa nu stiu cat conteaza asta.
Cat dureaza pana ii cad dintii si ii cresc altii?
Adica nebunia asta cu muscatu'.

Răspuns Câştigător
| violetajustme a răspuns:

Am trecut si eu prin asta numai ca eu am o femela si un mascul amstaff. de obicei dintii in cad de la 3 luni si dureaza ceva.cel mai bine ar fi sa ii dai multe oase, jucarii.cu femela am scapat are deja 8 luni si numai roade, dar masculul e nebunul familiei, ma terooooorizeza pur si simplu. trebuie doar sa astepti sa creasca!

| anonim_4396 explică (pentru violetajustme):

Mersi fain =)
Nu mai am rabdare sa ii creasca dintii (deja) laughing
. Succes cu mascululwinking

| violetajustme a răspuns (pentru anonim_4396):

Am de lucrulaughing dar stai linistit femelele sunt total diferite, sunt atente au instinctul acela matern, eu o ador in momentu in care sare baiatu pe mine sa ma muste de mana (in joaca) femela se repede la gatul lui, il pune jos si il potoleste( gen daca mai faci odata asta o incurci cu minelaughing ) e minunta sa ai femela, mult noroc si sa ai grija de ea

| anonim_4396 explică (pentru violetajustme):

Foarte tare rolling on the floor!
A i9nceput sa se mai cuminteasca. Deja are o luna de cand e la noi. Acum vrea sa stea mai mult afara, nu sa intre imediat in casa. A inceput sa ma anunte cand vrea afara, dar, azi dimineata si-a luat bataie la fundulet, ca l-a facut in casa. In sfarsit reactioneaza pozitiv la "NU" si se opreste din ce face. Mersi fain =)

3 răspunsuri: