Pai...daca as fi in locul tau as ingrijio inca o zi sau 2 apoi as duce-o undeva aproape de casa dar unde sa nu fie prosti ca s-o omoare si as lasa-o acolo! poate i-as mai aduce mancare! daca nu vrei s-o mai tii atunci poti s-o duci mai repede afara! alta varianta: daca vrei s-o inveti sa zboare du-te cu ea la un coleg sau prieten care are papagali sau pasari in general si las-o sa zboare pe acolo! ATENTIE : cele 2 pasari sa nu se certe sau sa se bata!
in orice caz cand o lasi afara sa mai fie pe acolo cateva vrabiute!
Du-o la veterinar. Poate are o plaga pe care nu ai vazut-o tu sau un os rupt sau fracturat. Sa stii pisicile dasi tu nu crezi ca stiu sa muste sau sa omoare sunt pradatori aproape naturali, deci desi ranule nu par a fi externe, ele pot fi interne. pe scurt: VETERINARU`! Funda!
Am incercat sa o las afara, am pus'o intr-un copac si a zburat jos si de acolo a stat nemiscat
Nu stie sa zboare... cred eu si nici nu stiu cum sa o invat.
Vrabiuta aceea este un mic puisor. Si, nu are de unde sti sa zboare pentru ca inca este prea micuta! Dar poate te va ajuta asta: http://www.libertatea.ro/......06174.html ce zici?!
Daca nici acea metoda nu functioneaza incearca sa o cresti pana se face putin mai mare si apoi du-o afara plus ca daca va vedea si pasari zburand poate ar vrea si ea/el.
Hello!
Si eu am avut o vrabiuta in casa ii dadeam apa, hrana tot, dar a murit caci era pui si am plans.Trebuie sa ii dai drumul caci nu poate rezista in caza dardaca el nu vrea asta e.Pleaca cand vrea.Nu iti fa griji
I-am dat drumu, si-a venit niste vrabiuta, fiecare facea nu stiu ce scheme ( ) si-am lasat-o, am procedat corect?
Deniissel întreabă: