| Messi_Leo_1990_1YwU a întrebat:

Bun deci sa incepem!

Am 2 papagali: Coco, Fredi. amandoi perusi. Coco mereu cand o chema mama venea la ea se aseza peste tot. Cand stranuta, ea striga. Dar. intr-o zi. Am vazut o umflatura la funduletul ei. Era o tumora. Azi a murit crying( Spuneti ce pot face ca sa trec peste asta. Sa iau altul? Il pot face sa se comporte la fel? Ne va iubi la fel de mult?

VA ROG! Am plans toata ziua. NU O VOI PUTEA UITA

1 răspuns:
| lizucalisuca a răspuns:

Of, imi pare rau pentru pierderea ta sad si eu am avut un papagal timp de 8 ani, care vorbea cu noi, se aseza pe umarul si pe capetele noastre, il pupam pe cioc si nu mai putea de placere si a murit exact in acelasi fel - am depistat o tumoare. A fost oribil si pana in ziua de azi (desi au trecut 6 ani) ma intristez si imi vine sa plang cand imi amintesc sau cand vad poze cu el. E ok sa plangi, e ok sa iubesti un animalut! Daca iti cumperi altul e posibil sa il indragesti dar nu va fi Coco orice ai face tu, la fel ca oamenii fiecare animal e unic si are o personalitate care nu poate fi inlocuita. Practic a murit un membru al familiei tale si e ok sa plangi si sa suferi, dar si sa faci orice ai nevoie pentru a te simti mai bine! Petrece timp cu Fredi, si el va resimti lipsa lui Coco!