Trebuie sa fi cu ochii in patru,apar la miezul noptii si stau foarte putin,zboara in cerc iar dupa aia pleaca, sunt greu de urmarit parca dispar, daca ai treaba pe la miezul noptii afara, uita-te pe cer, iar daca ai noroc o sa le vezi, daca sunt norocoasa o sa le fac o poza sau poate un filmulet ceva!
Sunt tot timpul noaptea pe afara, in special cu noul caine care este activ noaptea.
Dar nu am vazut si nici nu am auzit niciodata de asa ceva
Da credeam ca doar eu am vazut. Vezi am vazut la fel ca tine.Stra bunica zicea ca sunt spititele pasarilor, e adevarat!
Le-am vazut si eu aseara, 12.08. 2015. Erau, cred, in jur de vreo 30, zburau intr-un semicerc perfect, dinspre sud spre nord. Eracam pe la 23.00, poate 23.15. Noi ne uitam dupa stele cazatoare si am vazut acest stol minunat. Nu stiu daca erau pasari sau altceva, dar erau ireal de frumoase. Erau destul de sus, asa ca nu am vazut daca dadeau sau u din aripi, insa erau superbe. Am cautat informatii pe net despre pasari care zboara noaptea in stol si stralucesc si nu am gasit niciun fel de informatie.
Ceau eu stau în Germania mai exact în Ludwigshafen și am văzut în seara asta cred ca erau cam 1000 nu îmi venea sa cred ce vad.am stat am fumat 2 țigări și nu dispăruse era foarte ciudat pe care bătea un vânt foarteee puternic și veneau cam la 10 m de mine și semănau cu porumbeii dar străluceau foarte tare....la mine e acum 2.48 și de 30 mine nu au plecat e fantastic doar întrebarea asta am găsit-o legat de pasari care stralucesc noaptea
Păcat ca nu am reușit sa fac poze....am filmat cu un s6 dar nu se vede nim
Păcat ca nu am reușit sa fac poze....am filmat cu un s6 dar nu se vede nimic doar negru...
In seara asta am vazut si eu cu prietenu meu ceva asemanator erau ca niste pasari in stol si se vedeau luminate, dar faceau si niste zgomote ciudate..ca si cum plangeau niste catei mici
Buna eu stau in Germania si acum vreo 3 ani am vazut si eu păsările astea si chiar acum 5 min le-am văzut din nou e ora 3:19 Acum ciudat nu ma asteptam sa le mai vad dar am ajuns acasă si cand sa ma pun in pat le-am văzut am facut si un video dar nu se vede nimic? doar negru si am s10 plus trebuia sa se vada ceva teoretic...
Am căutat pe google, păsării cu penaj stralucitor, a apărut postarea ta.Am crezut ca este
iluzie optică, o pasăre,, luminoasa"am văzut azi dimineață, superbă! 7.30 dimineață! câteva secunde, poate vei citi sms, dacă da, s-a întâmplat ceva anume în viitorul apropiat?
Azi dimineață la 7.30 am văzut o pasăre doar una singură, cu penaj luminos, câteva secunde, a dispărut brusc, exact descrierea ta, ți s-a întâmplat ceva special în viața ta?