| enigmatically a întrebat:

Buna! Acum 5 zile mi-am luat un pui de pisica british shorthair de 2 luni de pe olx,cu carnet cu deparazitari si cu vaccin,o sa ma duc la sfarsitul lui mai la veterinar din nou,pare destul de sanatoasa,mananca,bea apa, este jucausa, face la litiera dar are niste urdori negre maronii la ochisori, din cate am citit e ok la puiuti si o sa le treaca cand sunt mari, dar m-am gandit sa o dau si cu musetel la ochi cu niste dischete demachiante, e ok musetelul pentru pisici? E ok daca pisica are asa?

3 răspunsuri:
| Yuoia a răspuns:

Nu stiu daca e chiar normal. Vecina mea se agita cand pisica ei avea asa ceva. Pana seara era la veterinar. Ai grija cu dischetele demachiante. Nu sunt sterile. Au substante de demachiere care ii fac rau. Foloseste tifon steril. Nu-i pune nimic in ochi pana nu o vede veterinarul.

| enigmatically explică (pentru Yuoia):

Ii s-a dus, si oricum pe 30 mai merg cu ea la veterinar, daca ii se mai face asa la ochisori intreb veterinarul de ce si ce pot sa fac, multumesc mult, multa sanatate, pupicei!

| enigmatically explică:

Am uitat sa mentionez ca nu pare sa aiba ceva conjuctivita adica ochisori par sanatosi, lacrimeaza puțin adica nu des, foarte rar