Depinde ce persoana esti... daca esti o persoana tare si lupti va fi mai bine asa.Sa iti spun un lucru.Catelusa ta te vede din ceruri si sigur e suparata ca tie iti pare rau pentru ea...asta e cu psihologia.Deci fi o persoana tare! nu fi suparata din orice te inteleg normal! si mie mi-a murit un caine, dar daca am facut asta sincer mam simtit mai bine si sigur si catzelusa ta se va simtii mai bine si nu uita ea se uita la tine din cer.sunt cu tine! bafta
Salut! imi pare foarte rau pentru catelusa ta...stiu cum e,chiar daca nu mi s-a intamplat,intodeauna ma pun in locul omului cu problema, si observ ca e extrem de dureros, mai ales daca o iubeai asa mult.Eu iti spun sa iei alta la fel ca ea, si sa ii pui acelasi nume.Si mie mi s-a intamplat exact asa dar cu motanelul, si am facut chestia asta, si nu mai stiu care e adevaratul sau falsul.Deci mai repet, imi pare foarte rau si intodeauna cand patesti ceva rau imagineazati ca sunt cu tine! bafta foarte multa!
Ce aiurea! Nu vreau sa ma iau la cearta cu tine asta este doar parerea mea dar cred ca este o idee proasta sa cumpere alta catelusa.Eu zic sa incerci sa te calmezi daca iti iei alta mereu cand o vezi iti vei aduce aminte de ea si te vei intrista din nou.Parerea mea.Mult noroc si sincer imi pare forte rau, stiu cum este sa pierzi un animal drag mie mi s-a intamplat cu pisicuta acum mult timp eram foarte mica, dar si acum mai am imaginea in minte cand se chinuia.Mult noroc!
Depinde ce persoana esti... daca esti o persoana tare si lupti va fi mai bine asa.Sa iti spun un lucru.Catelusa ta te vede din ceruri si sigur e suparata ca tie iti pare rau pentru ea...asta e cu psihologia.Deci fi o persoana tare! nu fi suparata din orice te inteleg normal! si mie mi-a murit un caine, dar daca am facut asta sincer mam simtit mai bine si sigur si catzelusa ta se va simtii mai bine si nu uita ea se uita la tine din cer.sunt cu tine! bafta