anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum ceva timp am primit o pisicuță de vreo lună.Ii dau bobițe,dar și mâncare la conservă sau la plic,dar cineva mi-a spus să nu i dau foarte des, să ii dau mai mult bobițele. Are ceva sau pot să i dau?
Mulțumesc

5 răspunsuri:
| Mwha a răspuns:

Nu e adevarat ce ti-a zis Zâmbăreațzaa, ba din contra, pisica vrea sa-i schimbi mancarea, si ma poti crede pe cuvant, pentru ca am citit asta intr-o carte si am si observat la cele 5 pisici ale mele. 4 le tin la tara, la bunici, sa nu se inteleaga ca-s nebuna cu pisici.

| maria89nic a răspuns:

Ideea e sa nu ii dai foarte des. De maxim 3 ori pe saptamana mancare la conserva sau plic. Mai mult boabe. Intereseaza-te ce altceva mai poti da unei pisicute de pe internet.

| RedNose a răspuns:

Eu zic sa renunti la conserve/pliculete sau daca ii dai sa-i iei ceva bun,dar acum pe caldura se poate strica repede si nu e chiar bine. Eu te sfatuiesc la fel,sa-i dai doar boabe(royal canin,hill's,pro plan,orijen, leonardo sau ce va mai ieftin dog chow). Whiskas, friskies, darling, kite cat s.a. nu sunt bune.

| RedNose a răspuns (pentru RedNose):

Bobitele inmoaiele in putina apa fiindca la o luna e mica inca.

| KinderBeeeib a răspuns:

Poti sa ii dai dar daca o obisnuiesti cu conserve sau plic e carne si va vrea carne mai mult decat boabe dar nu o afecteaza cu nimic.O zi buna!