| ღβأβأ a întrebat:

Acum imi e teama si sa ies din casa pentru ca catelusa mea e bolnava si imi e frica sa nu o gasesc moarta (doamne fereste)
Va rog sjutati-ma cu o vorba buna sau ceva! Sunt disperata!
Dau funda.

Răspuns Câştigător
| Kittylover2011 a răspuns:

Draga mea, fii linistita nu o sa-i se intample nimic catelusei talewinking.Si eu am o catelusa care a fost bolnava acum 2 ani, iar acum este sanatoasa si are cinci catelusi.Nu te speria! Cainii sunt mai rezistenti, decat oameni, ei fac fata mai bine la microbi.Insa catelusa ta trebuie sa fi avut niste simptome ca sa iti dai seama ca este bolnava, s-ar putea sa nu fie happy. Prin urmare nu trebuie sa te sperii, deoarece ei nu-i se va intampla nimic.Eu te-as sfatui sa o duci la medicul veterinar, deoarece poti sa fi sigura ca iti va vindeca catelusa. Sper ca te-am ajutat! Funda? happy

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca stai cu ea in casa se vindeca? Iesi din casa dar cu catelusa si mergi la veterinar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-o la un medic veterinar. Crezi ca daca stai langa ea se vindeca?! raised eyebrows

| ღβأβأ explică:

Buna! Multumesc pentru aceste incurajari! Daca as putea, v-as da la toti funda! Inainte sa imi dati aceste raspunsuri, mi-am facut curaj si am iesit afara! Nu stiu cum, dar Tara (catelusa) era bine mersi si era foarte vioaie ca de obicei! Se comporta ca si cum nu i s-ar fi intamplat nimic! Habar nu am cum s-a intamplat asta! Scuzati-ma dar cel mai bun raspuns mi se pare ca l-a dat cimysongyong, dar nu imi arata funda ca sa i-o dau! O sa mai astept putin sa vad daca o sa mearga si o sa vad... daca nu merge o sa i-o sau celei de pe locul 2.

| Elenaeli22 a răspuns:

Imi pare rau pentru catelusa ta si mie mi s-a intamplat si catelusa mea a fost bolnava nu mai manca nimic si nu mai putea merge si mie mi-a fost frica sa nu moara la fel ca tine a stat asa 1 saptamana si tata a chemat veterinarul la ia si ia facut niste injecti si si-a revenit calmeaza-te asta e stiu cum e sper ca, catelusa ta sa se faca bine trebuie sa o duci la veterinar intr-adevar alta cale nai

| alessa10 a răspuns:

Sa nu-ti fie frica de un cazel...chiar daca estee bolnav tu doar nu te gandi si iesi linistita...bine pupici si succes

| alessa10 a răspuns:

Si duo la un veterinar sau cheama-l a casa

| Ukkka a răspuns:

Uite,du-o la un veterinar. Si,daca nu poti iesi din casa,de disperare,cum spui tu,ce trebuie sa se intample,sa intampla oricum. Sa se faca bine pufuletele tau! Nu uita, la medic, ii faci tratament daca e nevoie, stiu cum e sa fi ingrijorata intr-un caz ca al tau si am actionat imediat. Fa si tu la fel, va fi bine!

| ClauClaudia12 a răspuns:

Daca esti disperata, ai putea sa o duci la un medic veterinar.