| pudi a întrebat:

Bunahappy Acuma o luna jumatate femela mea de hamster a fatat 10 pui, toti sunt bine, exceptand unul care s-a nascut faca o mana. Am fost cu el la doctor si a zis ca nu are ce sa i faca si ca ar fi indicata eutanasierea. M-am gandit mult la asta, eu il tin intr-o cusca separata si realizez ca nu o sa poata sa fie ca si ceilalti hamsteri dar a inceput sa se descurce destul de bine singur de cand l-am luat de la femela. Voi ce ati face in locul meu? big grin

6 răspunsuri:
| myhay144 a răspuns:

Hamsteri sunt mici...deci iti permiti sa mai ti unul in plus...

| 1992 a răspuns:

Nu ai de ce sa-l eutanasiezi, sincer, e prea frumos un animalut si ai sa vezi cat drag o sa prinzi de el, pentru ca e altfel se descurca altfel si o sa ii acorzi mai multa atentie, daca il omori, nu rezolvi nimic, doar te dezamagesti p tine.tongue

| Adredemesconf a răspuns:

Nu-l omori! Lasa-i si lui dreptul sa traiasca... Daca are un defect nu inseamna ca e mai putin important decat ceilalti! Si sa nu te iei dupa medicul ala...sa stii ca Dumnezeu este cel mai bun doctor si daca va decide ca el trebuie sa traiasca sa nu-l impiedici tu! Te rog mult mult sa nu-l eutanasiezi!
Te pup:*
pa, pa.

| Cristi_6252 a răspuns:

L-as ingiji.Nu ma-si lua dupa toti dobitocii.Lasal sa traiasca.Nu il omora. daca te-ar omora cineva cum te-ai simnti. daca nu e bolnav sau are un virus periculos nu e nici o problema.Lasal sa ttraiasca
fundita?

| dawnstar a răspuns:

nu stiu ce sa zic. daca el e ok si nu sufera eu zic sa il lasi si sa il ingrijesti, dar daca se vede ca sufera sau ca il doare mai bine il scutesti...asta e parerea mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Femela mea a nascut azi si nu-mi dau seama inca cati pui sunt doar ca am zarit ca unul din ei nu misca, daca o sal manance pe asta care nu misca da de gust si va manca pe toti ce sa fac? ati mai intalnit asa caz? MS