Din ce judet esti? eu vreau sa-mi dau catelusa bichon sa faca pui la vara. Dar eu nu am de gand sa-l trimit prin posta, deci te rog specifica judetul. Masculul este bichon pur(alb), femela are cateva trasaturi de chiuaua, dar tot bichon e(si eu am astm, dar nu ma afecteaza cu nimic catelusa).
Am cautat pe internet si am gasit mai multe preturi dar toate erau prea scumpe asa ca as dori un bichon martez sau frize sau ce o fii dar rasa pura pentru ca mama prietenei mele are astm si bichonul esti un catel recomandat pentru oaneni cu alegii asa ca m-am gandit sa-i fac cadou de ziua ei adica maine de Sf ioan dar nu cred ca o sa pot sa i iau asa de repede va rof daca puteti nu prea am posibilitati si as dori daca puteti sa-mi donati unul sau de vanzare dar mai mult de 2 milioane nu am posibilitate.Va rog daca dati un mesaj sa scrieti si id de mess pentru a va cuntacta si a ajuta la cumpararea catelului dar va rog flumos sa nu fie la misto.
Buna ma numesc lori si sunt din bucuresti am un bichon rasa pura o fetita ocheama maya si a facut acum cateva zile 6 pui sa ma intrebam daca vrei unu am mai multi.
Buna Lori. m'ar interesa un bichon baietel numa ca il vreau prin mai acum suntem in [07.02.2012] cat vrei pe el? ai si ceva poze?! pentru detalii roxana_bv27@yahoo.com