Cauta pe internet sau cauta prin casa ( trebuie sa ai o cutie de plastic pe undeva ) sau i-a o cusca separata cred ca costa vroe 70/80 lei ( toat asa din plastic cu jucarii pe fiecare parte [sa nu se plictiseasca nici unu ] )
Cel imi bine daca fata il bate pe amscul inseamna ca nu s-e inteleg si de geaba o imi tii pe fata.
mai bine vindeo cuiva si i- alta in loc cine stie POATE SE INMULTESC :p
Daca il bate desparte-l ar putea sa se raneasca grav, chiar daca tu nu-i vezi.
Eu iti recomand ca doar odata sa-i lasi sa faca pui ca apoi se vor imulti prea mult..si o sa-ti fie greu cu ei ca si eu am avut multi.
Pai plasticul il poti comand dar trebuie da dai detalii si nu costa prea mult asa cum ai vazut in custa aceia nu trebuie sa o lasi langa fereastra var fiind ca soarele ar putea o topi dar greu de tot dar te previn asa cum ti-am zis se poate cumpara si sa ii spui omuliu modelul si restul vei avea toti bani! Funda?
Du-te la Buzau in mall ''Aurora'' (carrefour) si la etajul 1 sau 2 este petshop. acolo gasesti de toate pentru hamsteri (inclusiv hamsteri ) pentru cusca trebuie s te duci in apropiere (de Buzau ) gen Bucuresti, Ploiesti etc. eu am cusca cu parter, si 2 etaje care a costat 72 lei si cativa bani pentru etaje si tuburi
Poti sa te duci intr-un hipermarket si iei o cutie mai mare de plastic, si sunt diferite marimi, iti alegi tu ce marime vrei.