| Babyfuckyou a întrebat:

Buna am 2 intrebari! 1. am un perus care se freaca de perete adica stiti cum se freaca pisicile de mobile? asa si perusul meu isi freaca capusorul de perete de usa de ce? 2. mai vreau sa mai iau inca un perus mascul, perusul pe care il am acum este tot baietoi si parca mai vreau unu sa am 2 perusi!:X ce sa fac? sa iau sau nu?

Răspuns Câştigător
| ketanal a răspuns:

Cand le cresc pene noi, lasa o substanta, care trebuie sa se "rupa" pentru a lasa penele sa se dezvolte, de acea uneori perusii se freaca de colivie, cu capul, cu aripile, ma rog...
nu e o idee rea sa mai cumperi unul dar, trebuie sa tii cont de faptul ca la inceput trebuie sa-i tii in 2 colivii separate una langa alta, pentru ca asa se pot cunoaste si incuriozii intre ei si nu se vor lua la bataie. Si, in momentul in care ai doi, si-si fac companie pe tine or sa te bage mai putin in seama, de aceea daca vrei sa-i "dresezi" sa stea cu tine, sa manance cu tine, va fi mai greu!

1 răspuns:
| Pisicutayna a răspuns:

1.Poate vrea sa iasa sau ceva de genu cine stie...
2.Ai putea sa-ti mai iei unul sa se joace cu celalalt si poate asa cel care se freaca cu capul de perete/usa sau cum zici tu, o sa aiba timpul ocupat si o sauite sa se mai frece asa!
Succes!