| LaUr_2476 a întrebat:

Am 2 nimfe (din cate mi-a spus vanzatoarea sunt mascul si femela) si ii am de 1 luna si nu pot sa ii imblanzesc deloc. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Ioana_4187 a răspuns:

Draga kabaleon inainte sa te grabesti sa raspunzi ar fi trebuit sa te informezi si tu pe net ca nimfa nu este numai ce ai descris tu acolo, mai este si o specie de papagal foarte frumoshappy...si Laur eu zic sa ii mai lasi sa se acomodeze, dar sa le dai drumul prin casa sa ii obisnuiesti cu prezenta tahappy

2 răspunsuri:
| kabaleon a răspuns:

Ce sa zic?! Ai fi tare daca ai avea si o nimfa, nu mai zic de doua. Dupa DEX, cuvantul nimfa inseamna: "N'IMFĂ, nimfe, s. f. 1. (În mitologia greacă) Fiecare dintre zeiţele apelor, ale pomilor, ale crângurilor şi ale munţilor, personificând forţele naturii. ** Fig. Fată tânără şi frumoasă, plină de graţie. 2. Formă de |metamorfoză|| prin care trec unele insecte după stadiul de |larvă|| şi înainte de a se transforma în insecte adulte; |pupă||. - Din fr. nymphe, lat. nympha.". In primul caz, ca sa deti o singura nimfa, ar trebui sa ai puterea sa comanzi elemntalilor naturii, pentru ca nimfele sunt spirite ale naturii, si nu stiu de ce ma indoiesc ca ai capacitatea asta. In al doilea caz, daca ai avea doua nimfe, nu ai putea sa stii daca sunt masculi sau femele aflandu-se in starea de nimfa. Sa nu mai spunem ca sunt foarte putini fluturi care traiesc atat, sau ca ar putea fi cumva imblanziti. Ma gandesc ca ai pus intrebarea in gluma, ceea ce e amuzant, insa nu ma mira ca nu ai primit vreun raspuns pana acum.

| UnicornsAreLove a răspuns:

Kabaleon inainte sa ne contrazici incearca sa te mai informezi.Ai venit prea repede cu asta.Si eu spuneam la fel daca vrei sa te convingi du-te intr-un pet-shop si intreaba de nimfe sa vezi daca mai ai dreptate sau nu.