| •.•°..::paffy::..•.•° a întrebat:

>: am 2 papagali (fata si baiat) si cateodata ma scot din sarite pentru ca nu mai tac adica toata ziua canta vorbesc eu mai stiu ce zic ei pe acolo si cateodata scot niste sunete ciudate... o_o si baiatul o cearta pe fata pentru ca nu face la fel ca el (adica sa cante si sa dea din cap asa face mi se pare ciudat ) si as vrea sa imi ziceti si mie cum pot sa ii fac sa tacaaaaaaaa as spune aleluiabatting eyelashes dau funda mare si am uitat sa mentionez e reciproc amandoi se bat dar nu se bat ca sa zici vai doamne isi trag un cioc in cap si gata

Răspuns Câştigător
| YukyTsukiyomi a răspuns:

laughing si eu am papagali sunt erusi eu ca sa-i fac sa tac URLU la ei sau daca nu mai dau cate o palma in colivie sau ii acopara cu o aian(dar sa le lasi aerlaughing ) de batut se bat si ai mei nu ai c face de obicei fata sare la bataie funditalove struck?

10 răspunsuri:
| missbee a răspuns:

Ai putea ca la culcare să pui un prosop ceva peste colivie. Când e întuneric, ei dorm. Şi apoi laşi acel prosop până mai târziu. Îl dai jos la prânz, îi laşi să mănânce, să se dezmorţească, îl pui înapoi când ai nevoie de linişte.
În general, când e multă lumină ei au energie, dacă e semi întuneric în colivia lor vor fi mai potoliţi.

Răspuns utilizator avertizat
| Reinkaos a răspuns:

Tine-i separat cateva zile si sa vezi ca o sa realizeze ca vrei sa-i desparti si or sa se mai potoleasca laughing

| mika a răspuns:

Acopera cusca cu un prosop ceva laughing)

| Cineva_1522 a răspuns:

Pai...ar trebui sa-i tii intr-o camera mai retrasa.sau sa ii desparti fiecare in cusca diferita...winking plss raspuns si mie la intrebare

| Iulia_1200 a răspuns:

Depinde ce fel de papagali sunt.incearca sa ii desparti unul intr-o cusca iar celallalt in alta cusca.si poate se linistesc. daca nu, va trebuii sa te duci nu stiu.la un veterinar sau ceva ca sa vezi cum poti sa scapi...succes

| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

Pui o rochita de la tine pe colivie ca sa taca, dar ai grija cum o pui.Eu am nimfa si imi urla la ureche non'stop si ii pun rochita mea sai o bluzita si tace.
:]]
Serios, incearca si tu.
Bafta,

Ashley.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! eu sunt gabriel si am 1 papagal baiat si cateodata ma scoate din sarite si me mine, am mai avut un papagal fata dar amurit dar acum am luat un pui care il cheama rikky si stiu cum e sa ai un papagal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite tot eu sunt gabriel vad ca neam imprietenit dar eu nu am cont si nu merge eu am e_meli gabrieldanu@yahoo.com si parola propastie.

| DareToKnow a răspuns:

Si ai mei fac asa... Nu ai ce sa le faci sa taca laughing Asta e treaba lor.big grin Sa vezi cum fac cand deschizi chiuveta laughing

P. S.: Mie imi dau trezirea zilnic la 6. rolling eyes Trebuie sa-mi pun perna in cap ca sa mai dorm.