si eu am papagali sunt erusi eu ca sa-i fac sa tac URLU la ei sau daca nu mai dau cate o palma in colivie sau ii acopara cu o aian(dar sa le lasi aer ) de batut se bat si ai mei nu ai c face de obicei fata sare la bataie fundita?
Ai putea ca la culcare să pui un prosop ceva peste colivie. Când e întuneric, ei dorm. Şi apoi laşi acel prosop până mai târziu. Îl dai jos la prânz, îi laşi să mănânce, să se dezmorţească, îl pui înapoi când ai nevoie de linişte.
În general, când e multă lumină ei au energie, dacă e semi întuneric în colivia lor vor fi mai potoliţi.
Tine-i separat cateva zile si sa vezi ca o sa realizeze ca vrei sa-i desparti si or sa se mai potoleasca
Pai...ar trebui sa-i tii intr-o camera mai retrasa.sau sa ii desparti fiecare in cusca diferita... plss raspuns si mie la intrebare
Depinde ce fel de papagali sunt.incearca sa ii desparti unul intr-o cusca iar celallalt in alta cusca.si poate se linistesc. daca nu, va trebuii sa te duci nu stiu.la un veterinar sau ceva ca sa vezi cum poti sa scapi...succes
Pui o rochita de la tine pe colivie ca sa taca, dar ai grija cum o pui.Eu am nimfa si imi urla la ureche non'stop si ii pun rochita mea sai o bluzita si tace.
:]]
Serios, incearca si tu.
Bafta,
Ashley.
Si ai mei fac asa... Nu ai ce sa le faci sa taca Asta e treaba lor. Sa vezi cum fac cand deschizi chiuveta
P. S.: Mie imi dau trezirea zilnic la 6. Trebuie sa-mi pun perna in cap ca sa mai dorm.