| BoomBoomToxic a întrebat:

am 2 papagali perusi si imi fac cu ochiul!laughing laughing laughing laughingdar am v rut sa va intreb : sunt cam tinri credeti ca o sa ii fac sa vorbeasca? le repet in fiecare zi dupa scoala :buna!

Răspuns Câştigător
| OneGirl_8151 a răspuns:

Un bun inceput este cel cu (buna!) e usor, incearca sa nu le zici cuvinte care contin literelelove struck, y, w, cu chiar si z, e bine ca sunt tineri ca ii poti dresa mai usor, daca sunt 2 e fff greu sa ii inveti sau sa ii imblanzesti, sper ca i-ai luat de la crescator nu?straight faceca daca sunt de la petshop rar poti face ceva cu ei, trebuie multa dar multa rabdare, poate dura chiar si mai mult de 1 an, si cu vorbire zilnica timp de 15 minute cam asa, sau chiar 10 minute, deci nu iti garantez dar nu cred ca ai prea multe sanse sa ii faci sa vorbeasca, succes!

4 răspunsuri:
| BoomBoomToxic explică:

Mersi mult dar au zburat spre o lume mai bunaacryingcrying

| dragos12 a răspuns:

Daca incerci da... da nu mereu iese

| ely_8945 a răspuns:

Daca te chinui functioneaza si trebuie de mai des sa vb cu ei intotdeanua eu vorbesc cu ei

| simona_3203 a răspuns:

Si eu am avut un paapaga si de fiecare data cand intram in casa ii ziceam buna si ea reptea dupa mine asa ca da cu incetu cu incetu o sa pota spune cuvintele care le aude dar ele nu pot vorbi ele spun suntele care le aude ultima oara.

Întrebări similare