| mantuire a întrebat:

Buna!
Am 3 pisici pe care trebuie sa le dau, din pacate nimeni nu i-a dorit deci am hotarat sa-i ducem pe strada ( pisica mama, si puii ).
Problema este ca pisica mare turbeaza daca o tin in masina, prin acest mod doresc sa o bag in masina iar pe o straduta sa-i dau drumul. Cum as putea sa-i dau in libertate? pentru ca pe jos nu o pot lua ca se tine dupa mine pana acasa.

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce trist ca trebuie sa îi arunci, gindeste te ca sunt si ele mici, nu i ti este milă sa i arunci? Gindeste te ce o sa manince, o sa moară, si pisica aceea s-a atasat de tine, de ce trebuie sa i arunci? Este bataie de joc ce faci tu cu ele, nu ai suflet. Pune i intru n sac si arunca i in curtea cuiva sau intr o scara de bloc.

| mantuire explică (pentru CristiDinBucuresti):

Mie imi este mila de ele dar nu am voie sa pastrez mai mult de o pisica. Nu as putea sa-mi bat joc de ele, mi-e frica de Dumnezeu, dar nu am cum sa declar eu ce reguli am, plus ca isi fac nevoile peste tot si fac mizerie varsa apa, laptele se urca cu labele murdare pe canapea, in pat. Au deja 2 luni, cred ca se pot descurca impreuna cu mama lor.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Macar sunt de rasă sau sunt coricturi maidanezi, dar oricum ar fi, este păcat sa ti bati joc de ele.

| Mayar a răspuns:

O sa le manance cainii sau o sa moara de foame, pentru ca ele nu sunt obisnuite in asemenea locuri sa fie. Ori le eutanasiezi, ori gasesti efectiv la cine sa le dai! Nu are rost sa le chinui!

| Feelmeunderyourskin a răspuns:

Tu ești normal la cap? Cum sa abandonezi o PISICA CU PUI? Si mai si impartatsesti la toată lumea! La ce ti.ai luat pisică daca nu poți avea grija de ea? Trebuia sa găsești o alta soluție! Sa o duci al tara, la bunici, la vecini, sa o donezi, sa o crești in fata blocului, sa o dai unui copil cu ochi inocenți pentru parinte! Nu sa ii ABANDONEZI!

| mantuire explică (pentru Feelmeunderyourskin):

Puii au 2 luni, de ce judeci oameni fara sa-i cunosti? Nimeni nu i-a dorit, eu nu am voie sa tin mai mult decat o pisica. Acum nu mai am nevoie de sfaturi caci i-am dat langa un bloc si acolo sta cineva pe care il cunoastem iar acesta le da mancare cumparata de noi!

| Feelmeunderyourskin a răspuns:

Si daca nu ai voie mai mult de o pisica dc nu ai sterilizat.o? CE OM NORMAL LA CAP SI.AR LASA PISICA SA FACA PUI CA APOI SA ISI DEA SI PISICA SI PUII?

| mantuire explică (pentru Feelmeunderyourskin):

Te rog sa nu ma mai jignesti pentru ca arati asta prin fraza,, tu esti normal la cap?,,

| mantuire explică:

Daca aveti ceva bun de zis ( sa nu ma judecati ) poti sa raspunzi ( daca nu dau raport )

| Feelmeunderyourskin a răspuns (pentru mantuire):

Da da.mi ca nu ma sperii prin faza ca daca te jignesc îmi dai raport ca pot sa îmi fac alt cont sau sa nu mai îmi fac deloc ca nu mor. Puii la 2 luni sunt abia înțărcați si trebuie sa învețe sa mănânce singuri nu sa caute prin gunoaie