| BeliebersGJB a întrebat:

.am 4 catelusi mici cam de 2 luni si am observat k nu mai pot sa mearga se taras mai mult si se mai ridica din cand in cand dar nu pot sa stea in picioare mult ..va rog ajutati-ma ..ma gandesc k poate e din cauza k i-am tinut pe pamant intr-un tarc la umbra? sau din cauza k sunt prea grasi au burtica foarte mare ...VA ROG. funda

6 răspunsuri:
| Moonlight123 a răspuns:

In primul ran conteaza de cat timp nu mai pot sa mearga apoi gandeste-te ca e si cald afara si nu prea auchef de nimic in conditiile astea

| Ionutzu_6007 a răspuns:

Asa a avut si un vecin tot asa era catelul.eu am crezut ca e bolnav.dar era din cauza ca mancase cam mult.o sa-si revina pana maine cred.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai am avut si eu niste catelusi dar am avut 5 si au murit de la frig daca au burta prea mare s-ar putea sa nu se ridice dar poate are coloana rupta de cand se juca cu ceilalti iti recomand sa il duci cat mai repede la un veterinar sa vada ce are daca nu are nimir rupt sau nu e bolnav mai lasa-l un timp si ii trece.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Am un prieten care are aceeasi problema;
2.Sunt prea mici ca sa mearga;
3.Si daca au burtica mare e clar ca nu pot sa mearga.
Catelusii nu au patit nimic!

| XxDulcikaKrisyxX a răspuns:

Pai probabil ca sunt prea grei ar trebui sa ii ademenesti cu niște papica laughing poate vine la ea sh fa tot așa sau cu o jucător hai ai grija de tine pa!

| YrinaD a răspuns:

Ce rasa sunt catelusii? Sunt pentru adoptie?