| Crixie a întrebat:

Am acest blog personal pe facebook pe care m-am decis să scriu poveşti. Am două până acum. Una, care merge foarte bine şi ştiu cum să continui şi am idei, dar am încă una, la care m-am blocat. adică nu mai ştiu ce să scriu. Dacă are chef cineva să citească cumva poveştiile (pe poze) şi să-mi dea vreun sfat despre cum să continui? Aş aprecia! Uitaţi linkul către albumul poveştii şi pozele cu povestea mea:

http://www.facebook.com/......media/set/

Vă mulţumesc dacă vă luaţi timp, citiţi şi-mi răspundeţi. Mi-ar fi de mare folos! :*

6 răspunsuri:
| AndreeaDeea14 a răspuns:

Am eu o idee.Ar putea fi despre Amber si Britney dar ele doua sa se certe pentru Justin fiindca amandoua il plac.Ai apoi Justin sa fie nevoit sa o aleaga pe una din ele. Sper ca te-am ajutat

| Crixie explică (pentru AndreeaDeea14):

Da, ar fi o idee bună, dar eu vreau să redau prietenie adevărată. Şi aşa ceva, nu se întâmplă între prietene. Poate între Susan şi Amber! Ar putea. Mulţumesc mult.

| TinkerBell05 a răspuns:

Esti o adevarata scriitoare! Sigur o sa iti vina idei! Minunat! Dupa ce termin poveste A si B sa ma anunti vreau sa o citesc pe toata!

| Crixie explică (pentru TinkerBell05):

Mulţumesc mult! Mai este una pe acolo şi e şi aia okei :* O să mai fie până termin. Momentan, pun tot la 20 de like-uri! :d

| AndreeaDeea14 a răspuns (pentru Crixie):

Pe cealalta nu am gasit-ocrying(