| Cross125 a întrebat:

Am achizitionat un amstaff de doar 3 saptamani sad imi puteti spune va rog cum sa il hranesc, cu ce, si de plange intruna :/

Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Buna.
El plange ca ii este dor de mama, te joci cu el? are nevoie de multa joaca si atentie, este un puiut si are nevoie de foarte multa atentie din partea ta. Plus ca este cam micut sa fie luat de la mama, inca mai are nevoie de laptele matern pentru a se dezvolta corect.
Ai grija, el nu are voie afara pana nu ii face toate vaccinurile, nu mai are imunitate ( daca nu mai primeste laptele mater) si poate lua boli mortale.
Legat de mancare, mancarea de baza trebuie sa fie mancare de caini dar sa fie pentru juniori ( are toti nutrietii ca puiutul sa se dezvolte corect), poti sa ii faci si un fel de ciorba cu carne de pui/vita/curcan ( fara piele sau oase - oasele mai tarziu, cu inaintarea in varsta o sa ii faca probleme la stomac), ardei, orez, morcov, telina, pastarnac, verdeata ( marar, patrunjel), fara sare sau alt condiment.
Suplimentar poti sa ii dai si carne de vita/curca/ pui fiarta nesarata ( nu cruda, deoarece stomacul cainelui nu prea poate sa digere corect, plus carnea contine microbi si bacterii care ii fac foarte rau la stomac) lapte cu 1, 5 % grasime si branza nesarata ( ai grija la lapte, unii catei au intoleranta la lactoza, deci la lapte, si o sa faca diaree dupa ce il bea). La pet shop gasesti si suplimente gen batonase cu vitamine si calciu.
Cat o sa fie pui o sa aiba tendita sa roada, cam tot ce prinde in gura din cauza ca il manaca gingiile, dai incerca sa ii cumperi multe jucarii ( dar nu o sa renunte la a roade tot ce gaseste).

| Cross125 explică (pentru LaLaura):

Mersii mult! Da-mi un fb sa te mai intreb, daca poti!happy oricum mersi...

| LaLaura a răspuns (pentru Cross125):

Nu ai pentru ce, o sa ti-l dau intr-un mesaj privat.

3 răspunsuri:
| YuiHaruna a răspuns:

Ar trebui să îl hrănești cu mâncare specială pentru câini și nu ar fi recomandat să îi dai mâncare gătită deoarece se va strica la burtică și cu plânsul se va remedia când se va obișnuii cu noul mediu sper că te-am ajutat.