Catelusul din păcate l ai luat bolnav, doctorita aceea in loc sa rezolve problema te minte, si ea si a dat seama ca e o problemă cu cîinele, dar a preferat sa nu i ti zica adevarul, de dragul banilor, ca asa daca ti ar fi zis sec, "dragă nu merită investitia in cîinele ăsta ca oricum va murii", te deprima tare, asa a preferat sa te mintă"frumos", ca stie ca tu mereu mergi la ea la consultatii, si îi mai intră bănuți.
Doctorita asta e si cea de la adapost. Are cabinetul ei privat. Si de la bun inceput mi-a zis de paduchi, dar a zis ca se trateaza. Si toate consulatiile si solutia aceea mi le.a dat gratis. Doar vaccinul l.am platit. Si daca face ore la adapost si aresi cabinetul ei am zis ca trebuie sa fie ceva de capul ei. Adica nu a avut cum sa ma insele
Mai caută alte păreri la alti medici veterinari nu tot la aia, că aia e smecheră și hoață.
Salut,
Nu sunt eu un expert, dar iti recomand sa o tunzi la 0, doar in felul asta vad cum ai putea rezolva aceasta situatie, daca o luam logic, paduchii stau in par, daca nu mai au par automat dispar. Succes.
adelinna21 întreabă: