| Alex_Alexandra_1996 a întrebat:

Bună! Am adoptat in mai o pisicuta și acum are 4 luni. Azi nu mananca/bea și doar puțin a mâncat(câteva bucatele) în rest nimic, este slab la putere și sta la pământ. Am încercat sa caut inainte sa îl duc la veterinar. Aveți vreo idee?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
2 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

SIncer, ar trebui să il duci la un cabinet veterinar nonstop, cu urgente veterinare. Suni la fiecare si-i rogi ca să te primească. Dacă nu e vaccinat, poate avea orice grav (parvoviroză, care e aproape 90% mortală, fără interventie rapidă). Deci, nu-i cazul să amâni drumul la medic. Cu cât mai repede, cu atât șansa de viață, crește.
Antiparazitat e? I-ai dat ceva impotriva parazitilor interni, care, de obicei, ucid puii? Poate că i-ai dat și lapte, ceea ce a accentuat inmultirea viermilor intestinali.
Du-l degrabă la veterinar, sunt destui care au urgențe, nu trăim in pădure ca să găsim scuze. happy
Dacă locuiesti la țară, iei pisicuța și mergi cu unul dintre părinti, cu masina, spre cel mai apropiat cabinet, care vă primește. Un animăluț e o responsabilitate, nu doar un prieten.

| Sophieka a răspuns:

Nu am vreo idee de ce a devenit apatic...Cu siguranta e o problema pentru care trebuie sa il duci la veterinar si nu sa il tratezi dupa sfaturi de pe net.