Buna. Eu am de 6 ani un motan, si ii dau si graunte, si carne cruda nepreparata, la masa cand mananc eu ii dau si carne preparata de la mine, si cel mai des ii dau conserve de carne de vita si de pasare..prea multe carne omoara pisicile. asa am auzit. nu prea e bine sa dam multa carne dinasta din comert. de care luam pentru noi pisicilor. pentru ca pentru stomacelul lor mic e prea mult.mai ales ca baga multe prostii in carne din cate stim toti... Cel mai bine e sa-l inveti cu graunte. eu l-am invatat din greseala cu carne si nu mai pune gura pe graunte si din cauza ca mananca multa carne se imbolnaveste des. Sper ca te-am ajutat. Funda? :3
Eu le dau parizer cu paine, Wiskas + alte mancare ce nu e uscata la pisici + resturi de mancare, pielita de la carnea de pui, dar evita sa le dau carne cruda prea multa.
Eu cresc pisicuţe de când mă știu.
Folosește mâncarea specială, adică cea găsită în magazinele pentru animale sau în farmaciile veterinare. Ce-i dai tu poate fi iritabil.
Crede-ma ca boabele și conservele conțin de o gramada de ori mai multe chimicale decât carnea. Felinele ce mănâncă? Bobite? Bobite sau carne mărunțită și pufoasa ca un burete din conserve? Eu carne cruda le dau pisicilor mele de obicei, rar le mai iau plicuri sau conserve.