| SantosCJ a întrebat:

Am auzit ca cea mai buna metoda pentru a vindeca o inima franta este simtul de progres. Mi-ar placea sa primesc niste idei de hobbyuri sau alte activitati pentru care as putea sa-mi dedic timpul si sa evoluez. Multumesc anticipat.

4 răspunsuri:
| ViruseZ a răspuns:

Youtuber /twitch streamer
Crede-ma, o sa te tina ocupat

| eckblume a răspuns:

-o iesire cu cei mai buni prieteni
-invata sa desenezi grafic sau orice altceva; vei avea activitate
-daca esti creativ din fire creeaza-ti un blog unde sa iti scrii gandurile (nu e necesar sa iti pui numele real) sau pur si simplu scrie-le intr-un word/jurnal
-asculta muzica, citeste o carte buna, uita-te la seriale
-apuca-te de un sport daca nu practici deja unul
-fotografiaza/surprinde peisaje din natura
-colectioneaza ceva...

https://www.mantelligence.com/list-of-hobbies/ -》 poti sa te inspiri (sunt in engleza)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-am mai auzit de simtu asta, "simtul de progres". si sa evoluezi la ce te referi?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Am auzit ca cea mai buna metoda pentru a vindeca o inima franta este simtul de progres.
=====
Nu știu unde ai auzit așa ceva?
Ce înseamnă o inimă frântă pentru dta?
Ce anume ți-a frânt inima?
Un refuz așa zis sentimental?
Ce sau cine anume ți-a spus sau te-a făcut să crezi ca dacă îți dorești o femeie ea trebuie să fie în mod obligator a ta, iar dacă te refuză se dărâmă lumea?
Acum ai aflat că nu este așa.
Sau încă nu?
Ce o să faci data viitoare când o să te îndrăgostești din nou ( adică o să vezi altă femeie care îți place cum arată), și din nou nici aceea nu vrea să fie a a ta?
Acum vrei să evoluezi.
Adică să îți petreci timpul cu altceva.
Acea activitate te va ajuta să evoluezi în înțelegerea vieții?
Nu, deloc.
Asta denotă superficilalitatea cu care privești relațiile cu femeile.
Ce ar fi fost dacă acea femeie te-ar fi acceptat în viața ei?
Totul ar fi mers bine pentru tine, până când totul s-ar fi desfășurat ca la un hobby, fără nimic ca să te deranjeze cu adevărat ca în viața reală.
Așa că ești într-o poziție foarte proastă când încerci să înlocuiești lipsa unei femei cu un hobby și cauți sugestii la alții pentru asta.