| crinutzu28 a întrebat:

Am auzit ceva, groaznic, eram pe facebook pe un blog. Si gasesc o poza cu o batranica in spital in perfuzii sad iar langa ia tine o pisica care pare sa o iubeasca...Dar vad un comentariu : " daca mori pisica te mananca!". Voi ce credeti, e adevarat?

6 răspunsuri:
| EvangelineLovin a răspuns:

Era o gluma! nu te mananca nimeni. povestea cu a murit una si a mancat-o pisica pai daca bietele pisici erau inchise in casa si nu aveau ce manca! acu nu inseamna ca ce a facut una fac toate. mai sunt si oameni canibali nu poti sa zici acum ca toti oamenii sunt canibali, nu?

| Adrianetc a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa te consultzi, pentru ca esti retardata mintal si nu meriti sa traiesti.

| christabell a răspuns:

Acum cativa ani am auzit de un caz in care o femeia a fost gasita moarta in casa partial mancata de cele 2 pisici ale ei.A fost caz real prezentat la stiri la tv si cineva expert in comportamentul animalelor spunea ca asa se manifesta pisicile in imprejurarile de felul asta. Femeia murise in somn.

| Ooopss a răspuns:

Pisicile nu sunt la fel ca si cainii.Si cam asa este, daca mori pisica te mananca.Dar depinde si de pisica.Insa un caine, daca mori sta langa tine, chiar si nemancat, chiar si cu burta lipita de spate.Ai vazut si tu atatea cazuri gen:hackico-cainele care astepta in fiecare zi in gara de tren sa se intoarca stapanul sau, care murise.Sau multe cazuri cu caini care rezfuza sa paraseasca mormantul stapanilor.Sau a mai fost un caz cand un caine ciobanesc german, dupa moartea stapanei sale, a disparut, iar peste ceva timp a fost gasit mort in mormantul stapanei.Sapase in mormant, pentru a fi alaturi de ea pentru totdeauna.cainii chiar sunt prieteni adevarati.

| LorrexD a răspuns:

Cum sa fie adevarat!? Normal ca nu este. Nu crede tot din ceea ce citesti!

| PureHate a răspuns:

Du-te la psiholog si fa-ti un control