Deci asa am patit si eu cu catelushii mei... dar am trecut repede peste cu ajutorul altor catei.si acum imi aduc aminte.na.nu o sa iti treaca repede.gandeste-te la ceva frumos.gandeste-te la cainele de care te-ai atasat ca fiin o "persoana". si gandeste-te ca ti-ar spune"nu mai plange! eu sunt aici cu tine"...vei trece repede peste. ti-o garantez:*
Pai in primul rand esti sigura ca a murit?
Daca ar fi murit ai fi vazut-o ori tu ori parintii tai.Totusi dca ar fi murit nu putea sa plece.sigur parintii tai nu au gasit`o?
Si sa stii ca si eu stiu cum e. Am avut un dalmatian.Era totul perfect dar devenea din ce in ce mai rau in sensul ca strica multe.Mama la dat la o colega ca sta la curte. Dar a fost otravit de vecinii colegei...Nu am putut sa accept ideea. Dar nu prea mai era nimic de facut.Am trecut peste asta. S`a intamplat acum 3 ani.Si sincer nu credeam ca o sa mai vreau alt animal.Acum am o pisica pe care o iubesc la fel de mult. Sper ca nu te-am plictisit cu povestea mea...
Daca nu esti sigura ca a murit poti face afise si sa le lipesti pe stalpi. Poate a fugit si cineva o va gasi.
Sper ca te-am ajutat si ca iti vei regasii catelusa