@biank98, vanzatori de la magazin au dreptate numai in momentul in care perusul tau a stat tot timpul singur in colivie, dar la al tau nu este cazul.
Nu, nu i-ar fi de folos, crede-ma. Cel mai corect e sa-i iei inca un tovaras.
Stiu ca inca un papagal ar fi de ajutor dar am auzit de la vanzatorii de pasari ca se pot bate fiind strain.
Si eu am avut doi papagali iar unul a fugit, celalalt s-a simtit singur i-am pus o oglinda dar nu a fost de folos, asa ca a murit, deci nu e de folos oglinda
Nu fii suparata...gasesti tu o solutie, dar eu te-as sfatui sa ii iei o prietena.nu cred ca oglinda ar fi prea de folos.dar poti sa incerci si cu oglinda, iar daca nu functioneaza, incearca varianta cu papagalita! am si eu un papagal si vreau sa ii cumpar o papagalita. as vrea sa faca si puisori.astfel voi avea mai multi papagali.
Mai cumpara un papagal, poate se simte mai bine, daca nu se indragostesc poate se imprietenesc
Incearca sa petreci mai mult timp cu el, sa te joci cu el, si sa ii pui o oglinda in colivie, exista multe jucarii pentru ei la petshop gen clopotei, scarita chiar si un fel de carusel special pentru papagali.
Salut! de obicei daca masculul ramane singur supravietuieste, dar ar fi bine sa ii cumperi o oglinda. daca ramane singura femela nu mai traieste mult timp.