| xxCupcakExx a întrebat:

Bunasad...am avut un papagal de care eram foarte, foarte atasata.Intr-o zi m-am intors acasa si l-am gasit mort.Am plans foarte mult dupa el si inca nu m-am obisnuit cu acest gand, desi au trecut 2 ani.Cocutsa avea sapte ani cand a murit.Acum vreau un animaluts, un porcusor de guineea sau ceva dar am mai avut doua broscutse si le-am dat, iar acum ai mei nu imi dau voie sa mai am un animal. Ce pot sa le zic? Adica am fost responsabila cu toate animalele:[

Răspuns Câştigător
| Miha_5406 a răspuns:

Uitelove struck
eu am 3 cainilove struck
si un papagalblushing
ca sa-i convingi fa`le promisiuni
adica ex: Daca imi ei un animal o sa invat mai bine la anul, o sa am grija de el, voi face curat in casa de 2 ori pe saptamanaa si il voi scoate la plimbareeblushing
nu stiu daca imi mai vin idei te anunt:d
tine`m legaturaa te popacesc!:**
primesc si eu o fundita?tongue?

1 răspuns:
| chupachups1234 a răspuns:

Pai, cum a spus si Miha, fa-le promisiuni. De care bineinteles te vei tine putin timp dupa ce iti ia(daca iti ia) si dupa aia numai. Sau chiar deloclaughing Eu m-am rugat de ei muuuuuuult, nici nu vroiau sa auda. Si pana la urma mi-au luat un hamster. Le-am zis ca o sa am grija de el, si ca ma plictisesc singura si nu m-as mai plictisi daca as avea un animal si ca o sa am grija de el, si ca toti au un animal numai eu nu am. Si pana la urma m-au lasat. big grin