Heyy
Si eu am avut o hamsterita si o chema Chitzi. Ma rog, pe atunci nu stiam ca e fata.Tu ii poti spune Chitza. Uite si alte nume:
Pufuleataa(Puffy,Pufuu,Pufa),Molly,Sadie,Lucy,Daisy,Ginger,Abby,Sasha,Sandy,Dakota,Katy,Annie,Chelsea(Celsi),Princess,Missy,Sophie,Tasha,Annabelle,Fluffy,Lola,Snowboll,LeeLee,Minnie, Mousye, Hamsa sau Hamsy
Cam atat Sper ca te-am ajutat
Depinde ce fel de nume iti plac si tie! De exemplu mie mi se par amuzante pana si numele serioase! Si depinde si de cum arata!
Ce ai zice de: Emy, Genevieve(asa o cheama pe o jucarie de-a mea de plus ), Katie, Vicky(asa o cheama pe hamsterica unor prieteni de familie), Soricica( un nume asemanator i-a pus o prietena de-a mea la hamsterul sau).
Sper ca te-am ajutat intr-un fel, desi am venit doar cu nume stupide!
Buna am avut si eu i-am pus numele Roxy,dar poti sai pui si Rocky,sasha, mimi, rozy etc.
Floricica,Frumusica,Dragutica,Bubbles, emma, alex,boris, tasha,mickey,bel,rolly,samy,rocco,ronnie,cric,
tama,hamsterix,Kuki,Koko,lola,lili,maggye,fluffy,cindi,fufy; baieti-mack,rufus,dragy, lucky, petunia etc. sper ca te-am ajutat funda?
Leyla, Raly, Heidi, Rin, Maka, Patty, Lizzy, Nina, Cloe
Sper ca te-am ajutat ^^; 3
Pufosenie(
dakai pufoasa)
Printesa
fulg
DiDi
pInK(nu stiu da-mi place PINK )
Lolipop
Suzzy
sonny
tiffany