| tuker a întrebat:

am disperata ajutorul de voi! pisica mea nu mai mananca si nu se mai joaca in ultimul timp! parca ma uraste! tuker nu este asa niciodata! nu mai stoi ca sa-i fac! in schimb i-am cumparat un patut nou care poate sa se catere(unu foooooooooooooarte mare si ea e mica are o 10 luni)o cutie pentru excremente un copac special pentru ea de pisicutze si mancarea ei preferata! tuker nu sa mai purtat asa cu mine! ea ma iubeste ce se intampla?

7 răspunsuri:
| M.madallina a răspuns:

Ai tipat la ea, ai certat-o? nu cred, sincer.comportamentul ei s-a schimbat se simte superioara, de aceea face asa. dupa ce a implinit un an cainele bunicilor mei comportamentul lui s-a schimbat radical, se simte superior, nu mai este un pui, musca pe toata lumea, latra la toata lumea...

| IQOnly a răspuns:

Daca pisica ta e castrata ea devine din ce in ce mai lenesa.Si daca nu e inseamna ca e bolnava. Daca stai la curte sau undeva unde ai iarba las-o sa stea prin iarba ca ea va manca acea iarba si se va simti mai bine! Animalele se findeca daca mananca iarba! Pentru animale iarba este exact ca un medicament pentru oameni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pisicile sunt foarte... aritocrate, sa spun asa... Pot fi o multime de motive. Deci, foarte, foarte mare grija la alimentatie si la mediul in care traieste. O pisica refuza colaborarea chiar si atunci cand este nevoita sa-si satisfaca nevoile fiziologice mai mult de doua-trei ori in acelasi loc, special amenajat. Din pacate nu cunosc rasa pisului tau.

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Ar trebui s-o vadă un veterinar, pisicile nu mai mănâncă şi devin apatice când au paraziţi interni ori probleme cu dinţişorii/gingiile, cel puţin aşa s-a întâmplat cu motanul meu.

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Asta este din cauza ca ea este bolnava am avut o gramada de pisici si stiu.Ai putea sa o duci la veterinar si sa-i spui lui totul.Ca nu e bine nici sa astepti.Mult Succes!

| i_love_you_and_i_am_cool a răspuns:

Daca ar fi mai batrana as intelege, pentru ca pisicile batrane prefera sa doarama, si sa nu fie deranjate.motanul meu are aproapa 7 ani si cand era mai mic ara cel mai scumpic motanel, numai joaca vroia, dar acum mai infige gherutele daca nu-l las in pace, insa il inteleg ca e si el batran si obosit. poate pisicuta ta e bolnava, ca atunci cand pisicile sunt bolnave nu prea au chef de nimick
. sau poate e speriata de ceva
oricum, asa mica...nu stiu. du-o la vet. pupici

| tuker explică:

Chiar a mers iarba! tuker e din nou pe picioare si se joaca alaturi de mine! multumesc! toate au mers! iarba a mers si a mers si mediul si alimentatia i-am schimbat-o!