| Flory200 a întrebat:

BunacryingAm doi papagali si obisnuiesc sa ii scot cu tot cu cusca afara la aer curat... Iar in seara asta un papagal a iesit din cusca si a zburat in niste copaci din apropiere.Cred ca e inca aproape de casa.Am lasat cautarile pana in dimineata.Va rog! Imi spuneti si mie cum as putea sa il prind?
Funda!cryingcryingcrying

Răspuns Câştigător
| SnowBella a răspuns:

Ai putea sa lasi cusca in apropierea copacilor unde crezi tu ca este. S`ar putea sa-i fie foame si sa se intoarca in cusca. Oricum, nu e sigur ca functioneaza, dar din pacate un papagal nu este o pisica sau un caine pe care`l poti striga. Ai putine sanse sa-l mai prinzi. Ideea e sa ai rabdare si sa-l urmaresti (daca mai e acolo). Am vazut si cazuri de acest gen, cu final fericit deci, nu`ti pierde speranta. Ma rog pentru tine si sper ca ma vei anunta si pe mine daca il prinzi... Multa bafta!

4 răspunsuri:
| Flory200 explică:

Urgent!

| Valenttina a răspuns:

Pai draga mea,sadma tem ca vei ramane doar cu un papagal. Exact asa mi s-a intamplat si mie. Unul a iesit,fiindca l-am lasat pe balcon cu tot cu cusca si am ramas cu unul, eu una am lasat cusca tot afara si am legat usita custii sa nu uasa celalalt dar nu a venit, ai putea incerca si tu asa daca nu nu prea ai ce facesadImi pare ft rau...stiu cum e sad:*Succes, sper sa vina inapoi!

| Silviix3 a răspuns:

Buna!
Imi pare rau, dar chestia e ca nu trebuia sa-i dai drumu afara. Puteai doar sa aerisesti camera si apoi sa-i dai drumu cateva minute sa zboare.Mie teama ca nu cred ca o sa-l poti prinde.Incearca sa-l cauti si i-a niste mancare, mei sau ce mananca ei si ademeneste-i.Desi cred ca e in zadar.
Bye!

| Corina_Ionescu_1970 a răspuns:

Eu am umblat aproape toată ziua după el, e într-un copac înalt și nu are nici o sansa