Perusii racesc foarte usor chiar numai in curent. Daca a fost si frig, sigur s-a imbolnavit. Daca vrei sa-i mai ai, mergi la un veterinar cit mai repede.
Perusii nu sunt ai mei, sunt ai lui mamaia... Sunt in Botosani acum reaq stie unde gasesc un medic veterinar pe aici. Eu sunt din Buzau nu cunosc orasul asta =]
Poate mai rezista pana cand se va mai incalzi afara, aici e un frig si o ceata de iti ingheata plombele Dar din 2 doar 1 a racit ala mai tanar al reaq =]] Nici nu vorbesc, sunt salbatici, te pisca de iti curge sange Eu acasa am o broscuta testoasa aia e mai usor de ingrijit sa mor eu astia mai racesc, mai stranuta, mai tusesc doamne Zici ca-s oameni in toata firea!
Uite am gasit unul pe str. G. Enescu nr.5. Este strada pe care se afla si Maternitatea. Tu ce locuri cunosti in oras, ca sa-ti dau indicatii mai exacte? Ar trebui sa mergi miine dimineata (nu stiu daca au urgente).
Du-te mai bine cu el la un veterinar ca poate se va agrava si cine stie ce o sa pateasca saracul perus.
Hey.
Am si eu 2 perusi, am avut mai demult unu care a stat in curent si a murit.
Ai putea sa ii duci la veterinar.
Al meu avea aceleasi simptome ca al tau numai ca el se mai si infoia din cand in cand.
Laura123Laura13 întreabă: