E posibil să fi făcut toți paraziți/viermi intestinali, mai ales dacă au băut din același bol cu apă.
Simptomele sunt balonare, voma, diaree, pierderea apetitului etc
Poate că au dureri de burtică. Cățelușii dacă nu ii deparazitezi intern (să știi că prețul nu e deloc mare) pot muri.
Du-i la veterinar, va găsi el o soluție ca să-i ajute, îi spui adevărul. Poate găsești un medic mai milos. Spui că i-ai găsit și vrei să-i ajuți din milă. Spune-i că NU sunt deparazitați. Pe urmă, poate reusesti să strângi niște bănuți, pentru a-i vaccina. Schema de vaccinare ar fi cam așa:
La 6-7 săptămâni (vaccinul împotriva parvovirozei și coronei)
La 8-9 săptămâni (vaccinul împotriva hepatitei, jigodiei, leptospirozei, adenovirozei)
Iar la 12 săptămâni se face vaccinul împotriva rabiei (turbării).
Sper să fie sănătosi si să te bucuri cât mai mult de ei!
Ai putea vorbi cu veterinarul, sa ii explici cu exactitate situatia, inclusiv faptul ca nu ai putea achita consultatia si sa-l intrebi daca ar fi de acord sa vada, totusi catelusii. Sunt destui medici veterinari care ajuta animalutele pentru ca le iubesc. Merita incercat.
De ce ți-ai fi ales nickname-ul "crud" când ești atât de inimos?
Nu inteleg ce vedeti dumneavoastra a fi "crud" la nickname-ul meu
Întrebarea a fost pusă userului @crud, nu ție, care ti-a oferit de asemenea, un răspuns mai sus. Te pup.
Am observat asta dupa ce am raspuns, imi cer scuze?
... ar putea insemna "verde", "necopt", nu-i asa?
Da, e interpretabil.
Las' că e mai bine să fii considerat neîndurător/nemilos, decât să fii considerat... 'necopt'.
Deniissel întreabă: