felicitari pentru ce ai facut pentru catelus! nu stiu daca scriu corect dar exista albastru de metil.este foarte bun.sunt curioasa sa vad cum se va simti catelul.la catelusa mea a functionat.o perioada va avea blanita patata dar nu cred ca asta e mai important acum.mult noroc!
I-a trecut cu spirtul si betadina, dar merci oricum pentru sfat, macar tu nu te-ai blocat la "du-l la veterinar". ai funda:*
CLAR SI LIMPEDE! contacteaza de urgenta un veterinar, el e in masura sa te informeze ce sa faci in legatura cu micutul.
Frumos dim partea ta sa ingrijesti cainele dar cum zice si Emily, du-te la veterinar ca e mult mai simplu decat sa te complici tu
Lol,iti dai seama cat de grav este, du-te la veterinar daca ai bani.iar daca nu vrei sa-l duci la veterinar,, moare.
Te felicit pentru ce faci pentru catelus dar totusi..viermi in labuta?! du-te la veterinat fiindca daca te complici poate ii faci rau
Du-l la medic el stie ce sa ii faca poate e infectata decat sa se chinuie bietul catelus mai bine sa se trateze sa nu fie mai grav.Bafta!
Dul la un veterinar spune-i ca l-ai gasit pe strada ca s-ar putea sa nu fie aia singura lui boala
Buna! Trebuie sa il duci la veterinar pentru ca rana este foarte infectata si catelul risca sa moara, asa ca mai bine ai merge cu el la veterinar.
O zi buna!
Toti viermii au murit din cauza solutiilor si au cazut. acum i s-a vindecat de tot rana, nici nu se mai vede... nu a fost nevoie de veterinar