anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am gasit in farmacia veterina un praf pentru deparazitarea cateilor se numeste ECTOCID, si nu este atat de piperat la fel ca celelalte produse. As intreba daca a folosit cineva acest praf si daca este cat de cat benefic. Multumesc tuturor celor care m-au ajutat cu raspunsuri la intrebarea anterioarahappy

5 răspunsuri:
| irinuca a răspuns:

Ectocid e un deparazitar bun, însă e indicat să-l laşi pe veterinar să-i administreze praful sau măcar să-l întrebi în ce cantităţi se aplică.
Toate soluţiile astea deparazitare se aplică în funcţie de greutatea câinelui/pisicii şi de vârsta lor. N-ai vrea să se intoxice animăluţul tău de la aşa ceva.

caramela
| caramela a răspuns:

Buna! ECTOCID praf asta am gasit in farmacie, dar dupa cate am observat nu mi se pare a fi eficient, si pare ca le da o mancarime cateilor. E mai bun ECTOCID SPRAY? happy

| SelluMarrie a răspuns:

Eu am folosit Ectocid spray si a fost foarte bun, depinde acum si pentru ce deparazitare vrei...interna sau externa, pentru cea interna este o pastiluta care ii dai jumatate o data iar cealalta jumatate peste o luna, iar pentru deparazitarea externa poti folosi un spray care se aplica pe pielea catelului.
Sper ca te.am ajutat:*

| SelluMarrie a răspuns:

Eu una n.am avut nicio problema cu acest produs.Ba chiar i. a facut foarte bine si mai e bun pentru ca tine puricii departe de el...eu mai am si doua pisici care umbla peste tot si normal ca ia contact si cu catelul, iar catelul nu are nicio capusa niciun purice nimichappy

Răspuns utilizator avertizat