Buna.
1.Poti sa-i pui Bella, Ducesa, Fllufy, Daisy, Yummy
2.Soricei pisati? Nuu la doua luni inca nu.Da-i ceea ce maninci si tu.O bucatica din portia ta si iti dau un sfat pentru sanatatea ei nu ii cumpara mincare speciala, cumpara-i dar mai rar.Eu am un pisoi si o pisica pe el il cheama Fuffy, pe ea Daisy.I-am crescut de la 2 saptamini.Succes si multa sanatate tie si pisicutei ♥♥♥
Buna!
1) In legatura cu numele, Ducesa ar fi un nume minunat sau Mary daca spui ca e alba.
2)Nu e bine sa ii dai soareci.Pot sa aiba ceva boli si pisica se imbolnaveste.Ii dai mancare gatita(carne, cartofi, supa)si poti sa ii cumperi conserve, mancare pentru pisici uscata/umeda sau pateu pentru pisici{il ungi pe paine si ii place la nebunie}
Bun! Daca are si vaccinul facut nu mai e nici un pericol sa iti moara{de obicei pisicutele mor ca au paraziti sau anumite boli}.
Poti sa ii cumperi niste jucarii{mingiute, soricei de jucarie}. Daca se poate sa o ti in casa.Mult succes cu pisicuta
1.pune-i numele 'Lorette' sau 'Loreta' ...eu am un hamster pe care o cheama 'Lorette'
2.nu stiu...intreaba veterinarul
Ii poti pune Lilly(Crin) sau Rose, dai bobite cu laptic de la Whiskas parca sau cremvusti, pateu, carnita, sa o inveti cu orice...aaa, si sa o inveti de acum la litiera
Deniissel întreabă: