Vreo 3-4 zile va fi obosita, molesita, nu prea o va interesa mancarea deci incearca sa-i dai ceva cat mai bun si tentant - un plic umed mai scump, las-o sa se odihneasca. Eu am primit de la veterinar dupa operatie niste pastilute - un fel de antibiotice pentru. pisici sa-i dau 3 zile sa nu o doara. Dar stai linistita ca isi va reveni, este normal comportamentul ei. Bine ca face la litiera, a mea era asa ametita ca "scapa pe ea".
Multumesc mult! A reusit sa manance destul de bine, nu prea se misca mult si tot vrea sa se linga in acel loc. Operatia arata ok, nu o las sa umble acolo, dar are o umflatura micuta. E in regula?
Si a mea tot vroia sa umble acolo, aveam grija sa nu o las. Avea si umflaturi, bubite, etc. E in regula, doar si un om dupa ce se rade stii ca apar mici iritatii dar nu se moare din asta. Stai linistita, e totusi o operatie si are nevoie de timp sa-si revina, dar va fi bine.
Buna!
Comportamentul pisicii tale este normal, nu ar trebui să te îngrijoreze. Era de așteptat ca sterilizarea să aibă consecințe.
Pisica ta va avea o activitate mult mai redusă, va lenevi mai mult și, probabil, va lua și în greutate.
Alte informații poți găsi aici: http://pisicata.ro/recuperarea-dupa-operatia-de-sterilizare-a-pisicii
Peace!
Deniissel întreabă: