Buna!
Pai in primul rand spune-i ca o vei invata la ladita,ca nu vei da multi bani pe ea (asta daca nu vrei una foarte scumpa si de rasa),ca vei avea grija de ea,ca o vei hrani, spala, etc.
In al 2-lea rand incearca sa -ti faci un "jurnal" in cara sa scrii ca iti doresti nult o pisica, ca nimeni nu este de acord cu tine, etc si pune-l undeva la vedere.Nu uita scrie pe el Jurnalul meu (daca e este decat un caiet).
Cumpara-ti postare sau deseneaza-ti pisicute pe care le pui peste tot (in camera ta pe frigider, etc)
Apoi roag'o in fiecare zi si amintesetei cat de mult ti-o doresti.
Sper ca te-am ajutat si sper sa-ti iei o pisicuta!
Buna! Trebuie sa ii promiti mamei tale ca vei fi responsabila si vei curata dupa pisica, nu o vei lasa se urce peste tot si sa lase par. Spune-i ca o sa inveti bine la scoala si o sa iei numai note bune si ca o sa fii cuminte de acum inainte.
OK, arata ca poti fii ordonata, ca ai timp sa te ocupi si de pisica + spune-i ca Pisicile sunt cele mai ingrijite animele, ele se spala singure, iar ele te pot ''consola''
Daca e un lucru care nu imi place la pisici este faptul ca sunt sirete, parsive. daca lasi o bucata de carne pe masa se urca si o ia
Fa o sedinta cu amnadoi parinti, si promite-i ca daca iti face pe plac inveti bine, si spune-le ca ai nevoie de un prieten sincer si pe cineva tot timpul langa tine(prespun ca ei au si servici), insa sa stii ca daca iti iei un animalut ai o responsaibilitate foarte mare, trebuie sa ai grija mereu de el, nu e ca o jucarioara de plus de care te plictisesti repede. acum e alegerea ta! bafta
Corina fa asa: vorbeste cu mama ta si spune-i ca te-ai razgandit si tu de fapt iti doresti o iguana sau un sarpe, atunci mama ta va zice ca e mai bine cu o pisica in casa decat cu un sarpe sau o iguana.
Asa am facut eu si a mers.
Zii ca e o dovada de responsabilitate sa iti cumpere o pisica... daca nu iti iei o pisica din rasa aia chela... fara blana sa nu mai lase par si ai rezolvato
Paii...mm...milogestete ca asa am castigat eu un calculator nou sau roag-o frumos sau zi ca este ceva ce iti doresti de mmult si il vrei acum nu prea mai am idei
Ii poti spune:'Mama, daca o sa fie mizerie dupa ce imi iei pisica, nu o voi pastra' si dupa totul depinde doar de tine sa menti curat. Mult noroc