| zoomumba a întrebat:

Buna am nevoia si conteaza mut pentru. mine parerea voastra.am de facut o tema la scoala cu mamifere si nu stiu ce sa aleg asa ca va las pe voi sa aegeti:
urs koala
elefant
delfin
sau
cangur?
voi numara voturile si voi alege(m-am gandit ca asa e ce mai rezonabi)multumesc si papa!

Răspuns Câştigător
| Fexy a răspuns:

Delfin :X

10 răspunsuri:
| paupaulapaulina a răspuns:

Eu a-si zice sa alegi delfinul pentru ca este o mamifera marina...
Avantajul este ca poti sa explici viata si mediul in care traieste delfinul, decat sa stai sa te gandesti ce face un elefant de pilda sau unde traieste...
Asa va fi mult mai usor happy
Te rog big grin Poti sa imi acorzi fundita big grin?!

| IustinaSiAtat a răspuns:

Delfinii sunt interesantzii eu zic DELFINI

funditabatting eyelashes

| BrD a răspuns:

Urs koala. El nu este urs, este marsupian. O sa gasesti lucruri dragute despre el. Succes!

| mdany a răspuns:

Buna. Ti-as recomanda sa scrii despre Elefanti, pentru ca istoria elefantului este mare. Dupa cum stim ca se trage dintr-un anumit tip de animal preistoric si arata leit ca el(mamutul). Deci in principiu elefantii, despre modul de hranire, de aparare, imperechere etc. Ceva de genu.
O zi buna.

| cυρcαкє a răspuns:

Buna, eu as alege delfin. E si printre animalele mele preferatelaughing Si urs koala ar fi o idee, e destul de dragutz.Eu as vota pentru delfinhappy

Bye-bye!

| SexyBoy01 a răspuns:

Eu zic cangurul pentru ca este un animal frumos :X

| Lil_2919 a răspuns:

Urs koalahappy

| andrei2k4 a răspuns:

Eu zic sa alegi cangurul. Gasesti foarte multe informatii cat si documentare despre acest mamifer.

| Metoyou a răspuns:

Urs koalalaughinglaughing