| Sidulshe a întrebat:

Buna am nevoie de ajutor rapid! Azi mi-a fatat hamsterita...7 pui dintre care unu am obs ca e mancat pe jum...i-o fatat in recipientul de mancare si am pus peste ei niste talaj da fara sa ii ating.ea cand a vazut talaju a inceput sa il arunce si cu el 4 pui au cazut printre gratii jos in talaj ce sa fac sa ii las acolo? ii va lua ea?

Răspuns Câştigător
| βeĺBŷŷ a răspuns:

Si eu am avut hamsterita si mi-a nascut 9! I-ai tu si du-i la mama lor.In general femelele sunt foarte agresive.La mine l-a batut pe mascul pana i-a curs sange din nas(nu glumesc!).S-ar putea sa-i fie foame.Mie nu mi s-a intamplat asa.La mine era grijulie cu puii.Bafta!

8 răspunsuri:
| klau95 a răspuns:

Nu o mai deranja ca se enerveaza si sa-r putea sa nu-i mai ingrijeasca.
O sa-i mai care sa nu te sperii ca de obicei si cara pana isi gaseste un loc potrivit asa ca pune un adapost in cuib.
Si daca mai uita de vreun hamster pe undeva pune-l cu lingura unde sunt restul.

| didicriss a răspuns:

I-a aruncat ea cu "mana ei " sau au cazut ca dc au cazut probabil ii ia ea dar dc ii arunca nu st sanse sa-i mai ia happy

| Sidulshe explică (pentru didicriss):

Cand a arucat talaju a dat si cu ei jos...a trecut pe langa ei si na facut nimic ia lasat acolo imprastiati prin toata cusca problema e ca au cazut printre grati si daca ii iau va trebui sa desfac toata cusca

| Mereoleacădeusername a răspuns:

I-ai tuu.

| camelia17 a răspuns:

Urasc hamsterii soareci sobolanii si tot ce apartine de rozatoare.sun as de scarboase.
in legatura cu problema ta habar n-am ce sa faci eu zic sa-i iei sau tu stii

| Felix_Cam_1970 a răspuns (pentru camelia17):

Da ia gandeste-te tu daca ai fi in locul acestor animale nu e vina lor ca sunt asa si daca le urasti asa mult de ce ai mai raspuns l intrebarea asta

| IngerulFaraAripi a răspuns:

Ai grija sa nu ii manancee am avut si eu hamster si cum ii fata ii manca

| MisteriousGirl010 a răspuns:

In primul rand sunt veterinar si in al doilea:Separa masculul de femela fiindca daca masculul sta cu puii ii mananca, iar femela las-o cu puii si nu mai pune talaj peste deoarece ea (o sa vezi oin timp)ia par de pe ea si ilpune intr-un colt, ca sa le tina de cald dar tu trebuie doar sa o hranesti zilnic cu muuuuulta mancare fiindca daca nu are ea ii va manca pe pui. Funda>?